in

Problemen bij Kaspersky

Kaspersky Benelux staat er plotseling alleen voor. De contacten met het Russische hoofdkantoor zijn verbroken. Het heeft op 31 december eenzijdig besloten de Kaspersky Lab Benelux-vestiging van Dick Gehéniau geen toegang meer te geven tot het licentiesysteem.
Het bedrijf laat weten tijdelijk geen bedrijfslicenties te kunnen leveren, al zijn er vooralsnog wel retailproducten leverbaar. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat de pakketten niet werken, laat de marketing manager weten.
Door het ontbreken van communicatie met het Russische hoofdkantoor zijn wij helaas genoodzaakt nakoming van de overeenkomst en afspraken via een kort geding af te dwingen. Dit kort geding zal plaatsvinden op 25 januari 2010 om 10.00 uur bij de rechtbank in Den Bosch, zegt Dick Gehéniau, directeur en eigenaar van Kaspersky Lab Benelux.

Kaspersky
Lab Benelux gaat dicht, meldt technologiesite Datanews. Er zouden vijf
Belgen en 35 voltijds equivalenten in Nederland ontslagen worden bij
het beveiligingsbedrijf.

Kaspersky Lab Benelux is no more, zo schrijft de beveiligingsevangelist bij Kaspersky Eddy Willems op Twitter. En hij vervolgt: Samengevat: ik ben op zoek naar een job. In een telefonische reactie laat Willems weten dat op dit ogenblik Kaspersky Lab Benelux zo goed als gesloten is, op een beperkte permanentie na.

Gedurende de afgelopen 8 jaar heeft Kaspersky Lab Benelux gefungeerd als exclusieve franchisenemer in de Benelux. De kerntaken zijn het creëren en vergroten van de “Kaspersky” 
naamsbekendheid en het realiseren van een solide verkoop- en supportorganisatie. 

In 2009 is er een groei gerealiseerd van meer dan dertig procent.

Begin het jaar schoon met Eminent

Google presenteert superphone