in

Serie nieuwe Canon producten

De verkopen van compact cameras vielen tegen in 2009. Als gevolg van de crisis kochten consumenten na de zomer 15 tot 20 procent minder kleine cameras. Canon wist zijn marktaandeel  met ruim twee procent te vergroten naar 24,1 procent. De verkoop daling is overigens geen reden voor Canon om de oude producten uit te verkopen. In tegendeel, de camera fabrikant presenteert een hele nieuwe lijn Powershots met overigens hele kleine verbeteringen tegenover de voorgangers. De al vorig jaar geannonceerde touch schermen en intelligente software voor probleemloos fotograferen zijn wat verfijnd en in een enkel model is de AA batterij vervangen door een accu. Hetzelfde geldt voor de Legria video cameras. Canon verwacht dat dit jaar 75% van de videorecorders met flash geheugen zullen worden verkocht. Het aandeel HD zal sterk toenemen.

De nieuwe introducties van Canon zijn
 
    Compact camera:
        De PowerShot A-serie
De PowerShot A3100 IS en PowerShot A3000 IS, zijn twee nieuwe digitale camera’s die een compact ontwerp hebben, er fantastisch uitzien en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Voorzien van een groot aantal intelligente en gebruiksvriendelijke functies maken de nieuwe modellen het fotograferen leuker dan ooit en krijgen gebruikers alle hulp om met minimale inspanningen schitterende foto’s te maken. Verder de opvolgers van de de populaire PowerShot A480 zijn de PowerShot A495  en PowerShot A490 – twee betaalbare en gebruiksvriendelijke digitale compact camera’s voor dagelijks gebruik.


    Camcorder:
        de LEGRIA-serie
Voor iedereen – van enthousiaste filmmakers tot mensen die gemakkelijk familiegebeurtenissen willen vastleggen tot actieve leden van sociale netwerken – biedt de LEGRIA serie nu een model dat een hoge Canon beeldkwaliteit produceert en is afgestemd op het beschikbare budget. Het uitgebreide LEGRIA assortiment telt drie nieuwe High Definition (HD) series – de LEGRIA HF S, LEGRIA HF M en LEGRIA HF R serie – en een nieuwe LEGRIA FS300 standard definition (SD) serie.

    Lens:
        De EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
In lijn met de traditie van objectieven uit de L-serie zorgt de EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ook in de meest extreme situaties voor perfecte optische resultaten. Naast dat het is voorzien van een vernieuwd intern optische systeem, is het objectief volledig opnieuw ontworpen op basis van feedback van gebruikers. Adviesprijs € 2969,-.Begin het jaar schoon met Eminent

Google presenteert superphone