in

Veilig plekje voor opbergen en opladen

Veel telefoons zijn na een dag gebruik wel weer zo goed als leeg. De camera, mp3-speler, het gps-apparaatje, de handheld console, allemaal moeten ze worden opgeladen. Meestal liggen zij op een kastje te wachten tot het vorige apparaat is opgeladen. Nu komt 2moso met ‘the Sanctuary’: een speciale opbergbox voor alle dagelijkse apparaatjes, met speciale aansluitingen om drie van deze toestellen tegelijk op te laden. De adviesverkoopprijs van de opbergdoos is 99,99 euro.

The Sanctuary – letterlijk: het veilige plekje – biedt een universele laadplossing en is bovendien een mooi afgewerkte box om apparaatjes meteen op te ruimen. In de box zijn wel 1500 verschillende apparaten op te laden. Onder de deksel zitten verschillende connectoren verborgen. De gebruiker hoeft alleen de benodigde connectoren omhoog te trekken. Meegeleverd zijn de twaalf gangbaarste, voor onder meer iPod, Nokia, Sony Ericsson, LG, Samsung, maar ook usb, micro-usb en mini-usb.

Naast de zwarte en witte box is er nu ook de luxe Dark Wood uitvoering in donker hout look. Het binnenblad is gemaakt van goede kwaliteit zwart kunstleder. Losse connectoren voor bijvoorbeeld Nintendo DS of PSP zijn bij Bluelounge te bestellen. Kijk voor meer informatie op www.2moso.com of www.bluelounge.com/thesanctuary.php

Vier nieuwe Olympus FE-cameras

Superdunne wandsteunen van Sanus