in

Multi-Room Music System controller met touchscreen

Sonos introduceert de Controller 200 (CR200), een fullcolour afstandsbediening voor het Sonos Multi-Room Music System. De controller beschikt over een ultraresponsief touchscreen. Hij wordt geleverd met oplaadstation en heeft een consumentenadviesprijs van 349 euro. De CR200 is eveneens verkrijgbaar als onderdeel van de nieuwe Sonos Bundle 250 (consumentenadviesprijs 999 euro), die verder bestaat uit een ZonePlayer 90 en een ZonePlayer 120.

De snelle, intuïtieve interface van de Sonos Controller biedt een rijke, grafische weergave en laat gebruikers informatie zien over de artiest en het nummer en ook albumafbeeldingen. De CR200 is ergonomisch vormgegeven, heeft een behuizing van speciaal behandeld aluminium en de achterkant is van zacht, duurzaam rubber dat prettig in de hand ligt.

Het prettig te bedienen toetsenbord op het touchscreen van de CR200 maakt het mogelijk snel online naar muziek te zoeken. Gebruikers hebben toegang tot populaire muziekdiensten als Deezer, tot meer dan 25.000 internetradiostations en podcasts, en natuurlijk tot hun persoonlijke digitale-muziekbibliotheek.

Een demonstratie van het Sonos Multi-Room Music System is te vinden op www.sonos.com/demo.

Vier nieuwe Olympus FE-cameras

Superdunne wandsteunen van Sanus