in ,

Verander de manier waarop je thuis naar muziek luistert met Sony’s nieuwe SRS-RA5000 en SRS-RA3000 Premium draadloze luidsprekers

Sony heeft twee niejouwe Premium draadloze speakers voor thuis aangekondigd – de SRS-RA5000 en SRS-RA3000 – voor een eersteklas, naadloze luisterervaring die overal in huis aangenaam is. Deze speakers zijn uitgerust met unieke geluidstechnologieën van Sony en creëren een sfeervol, ruimtevullend geluid.

Ze zijn een fantastische aanvulling op elk huis en stellen je in staat om jezelf onder te dompelen in je favoriete muziek en een serene en rustgevende sfeer te creëren waarin muziek je perfecte metgezel kan zijn.

  • Ervaar sfeervol, ruimtevullend geluid met Sony’s 360 Reality Audio en Immersive Audio Enhancement-technologieën
  • Geniet thuis van een eersteklas luisterervaring met geluidskalibratie voor optimale audioprestaties
  • Eenvoudig in te stellen en moeiteloos in gebruik met slimme functies. De SRS-RA5000 en SRS-RA3000 passen net zo naadloos in uw leven als in jouw huis

Hoor het verschil

Of je nu leest, kookt, werkt of naar je favoriete muziek luistert, de RA5000 of de RA3000 zijn een sublieme toevoeging aan je huis. Beide nieuwe speakers zijn ontworpen om een ​​hoogwaardige en eersteklas 2-kanaals audio-ervaring te leveren die perfect in elk huis past.

Gebaseerd op meeslepende audioverbetering en 360 Reality Audio-technologieën, vullen de RA5000 en RA3000 de ruimte met ontspannend geluid, zowel verticaal als horizontaal, om een ​​brede ‘sweet spot’ te creëren. 360 Reality Audio-tracks, waarvan je kunt genieten via compatibele muziekstreamingservices1, bevatten driedimensionale geluidslocatiegegevens, wat betekent dat ze het ultieme allesomvattende geluid kunnen leveren wanneer ze worden afgespeeld op de RA5000 of RA3000. Immersive Audio Enhancement, een uniek algoritme van Sony, kan al jouw favoriete 2-kanaals stereotracks transformeren om de kamer met geluid te vullen en jouw luisterervaring verder te verbeteren.

De RA5000 is ook gecertificeerd voor superieure geluidskwaliteit door High-Resolution Audio playback. De RA5000 heeft een drietal omhoog gerichte speakers die muziek verticaal verspreiden, terwijl de drie middelste speakers het geluid horizontaal verspreiden. De luidsprekereenheid bevat neodymiummagneten met een hoog magnetisme en een met mica versterkt cellulair diafragma dat de luidspreker kracht geeft en toch een compact formaat behoudt. Deze worden aangevuld met een subwoofer die helpt om de kamer te vullen met een rijke, diepe bas. De RA5000 behoudt de expressiviteit van tonen in het basbereik tot tonen in het hoge bereik.

De RA3000 bereikt omnidirectioneel geluid met diepe bassen door gebruik te maken van een speaker met volledig bereik, een diffuser die geluid in elke richting door de kamer verspreidt en een dubbele passieve radiator om een ​​diepe bas te produceren. De tweeterbalk produceert geluidsgolven die elkaar overlappen, zodat er een omhoog gericht golvenpatroon ontstaat. Dit helpt om de hele ruimte met geluid te vullen, zodat de RA3000 u optimaal geluid biedt, waar je ook bent in de ruimte.

Geniet van een naadloze premium luisterervaring

De RA5000 en RA3000 zijn beide voorzien van geluidskalibratie die optimale geluidsprestaties biedt, waar ze ook worden gebruikt. Houd gewoon de Immersive Audio Enhancement-knop op de RA5000 ingedrukt en hij zal een gedetailleerde geluidskalibratie-aanpassing uitvoeren voor optimale audioprestaties voor de kamer waarin hij is geplaatst. De RA3000 kalibreert zichzelf automatisch en vindt plaats op de achtergrond terwijl je geniet van jouw favoriete nummers. Om de automatische kalibratie van de RA3000 te activeren, zet je de speaker aan, waar deze ook in het huis is geplaatst, en de luidspreker zal zichzelf opnieuw kalibreren naar de nieuwe positie.

Voorbij zijn de dagen van gedoe met je afstandsbediening om een ​​consistent volume te creëren; de Auto Volume-functie op zowel de RA5000 als de RA3000 neemt de stress weg bij het vinden van het perfecte volume voor elke track. De speakers lossen dit probleem op door elk nummer te analyseren en automatisch af te spelen op een consistent volume. Je hoeft dus niets meer te doen.

Haal het meeste uit jouw speakers

De RA5000 en RA3000 zijn compatibel met een Google Assistant2-apparaat met ingebouwde Chromecast en Amazon Alexa3-apparaten, zodat je jouw muziek kunt beheren door simpelweg je favoriete stem assistent te gebruiken. Met alleen jouw stem kun je de muziek starten of stoppen, het volume aanpassen en andere acties uitvoeren, allemaal handsfree. Tevens ondersteunen beide speakers afspelen in meerdere kamers, zodat je hetzelfde of een ander nummer tegelijkertijd in aparte kamers kunt beluisteren via luidsprekergroepen die zijn ingesteld met de Google Home- of Amazon Alexa-apps.

Je kunt de speaker overal in huis bedienen met de “Sony | Music Center ”-app op jouw smartphone, waarmee je verschillende instellingen kunt aanpassen om een ​​persoonlijke luisterervaring voor jou en het gezin te realiseren.

De RA5000 en RA3000 kunnen beide draadloos verbinding maken met compatibele BRAVIA-tv’s4 om de audioprestaties van je tv eenvoudig te verbeteren, waardoor een filmavond nog spannender wordt. Beide speakers zijn geschikt voor Wi-Fi, beschikken over Bluetooth®-technologie, hebben NFC5, zijn compatibel met Spotify Connect6 en hebben een ingebouwde Chromecast, zodat je de speaker kunt koppelen met jouw smartphone of tablet om uw favoriete muziek naadloos te streamen op elke gewenste manier.

Past naadloos overal in huis

De RA5000 en RA3000 hebben unieke, premium ontwerpen die de perfecte mix zijn van techniek en stijl. Beide modellen zijn verkrijgbaar in een zwarte behuizing met contrasterende koperen accenten, terwijl de RA3000 ook verkrijgbaar is in een lichtgrijze stoffen behuizing met zilveren accenten. Dit resulteert in een prachtige speaker die in het middelpunt van elk huis zal staan.

Met een compact formaat en kleine voetafdruk past de RA3000 vrijwel overal. Doordat het model vochtbestendig7 is, geniet je zelfs van de RA3000 in de keuken of badkamer. Of je nu in bad wilt genieten van ontspannende muziek of tijdens het koken door de keuken wilt dansen, de RA3000 biedt de perfecte begeleiding.

  • Het SRS-RA5000-model kost ongeveer € 550 en is verkrijgbaar vanaf februari 2021
  • Het SRS-RA3000-model kost ongeveer € 300 en is verkrijgbaar vanaf februari 2021
1 Vereist download van Sony | Music Center-app. Een abonnement op een compatibele online muziekservice en voorwaarden, accounts en kosten van derden kunnen van toepassing zijn. Compatibele services zijn mogelijk niet beschikbaar in bepaalde landen / regio’s. Ga naar www.sony.net/360RA/ om de compatibiliteit van de applicatie en de service te controleren.
2 Google, Google Home en alle gerelateerde logo’s zijn een handelsmerk van Google LLC. De Google Assistent is niet in alle talen en landen / regio’s beschikbaar
3 Amazon Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Amazon Alexa is beschikbaar in geselecteerde talen en landen / regio’s.
4 Draadloze verbinding via Bluetooth®-technologie, BRAVIA met ondersteuning van Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) is vereist. Geschikte tv-modellen https://www.sony.net/bluetooth-connection/
5 Alleen beschikbaar op SRS-RA5000
6 Spotify Connect is mogelijk niet in alle landen / regio’s beschikbaar.
7 Het product is vochtbestendig maar niet waterdicht. Gebruik het product niet in de buurt van water en stel het niet bloot aan druppelend of spattend water. De vochtbestendige prestaties van het product zijn gebaseerd op onze metingen onder een bepaalde temperatuur / vochtigheidsgraad (35 ° C / 35% -95%). Gebruik het product niet in de buurt van een badkuip, gootsteen, wasbak, zwembad, etc.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ARCHOS: X67 5G – De eerste 5G Ruggedized Smartphone

EPOS kondigt Google Meet- en Google Voice-certificering aan voor ADAPT-headsets