in

Verjaardag vieren op de Wii

Het spel ‘It’s My Birthday!’ van 2K Play is exclusief voor de Wii verschenen. De game biedt ouders alles wat ze nodig hebben om een leuk feestje voor de te organiseren, waaronder uitnodigingen, banners, kleurplaten en natuurlijk een kroon voor de jarige job! De Wii-game bestaat uit diverse spelletjes voor tijdens een feestje. Het is geschikt voor drie jaar en ouder en er kunnen wel twaalf kinderen tegelijkl op de Wii spelen.

Het spellenpakket voor de verjaardag bevat onder meer een digitale versie van de klassieker ‘Ezeltje Prik’, maar ook de stoelendans en zaklopen zijn vertegenwoordigd. In total zijn er 22 spelletjes en kan de jarige ook nog uit tien thema’s kiezen die de achtergrond vormen voor het digitale feestje.

Als de taart wordt aangesneden, begint er een vrolijk ‘Happy Birthday’ met ondertiteling zodat iedereen op een karaoke-manier kan meezingen. Het spel is ook voor volgende feestjes prima te gebruiken, en via de website van 2K Play kunnen dan weer nieuwe uitnodigingen gemaakt worden.

Zonnepanelen met het hoogste rendement op de markt

Sherlock Holmes voor het eerst op DS