in

verkiezing van het nieuwe gezicht van Modern.nl

De top 500 van de Modern Look-verkiezing is bekend. Vanaf vandaag kan iedereen eenmalig stemmen op zijn of haar favoriete deelneemster van deze verkiezing. Naar aanleiding van het overweldigende succes van vorig jaar organiseert Modern.nl, de Modern Look-verkiezing dit jaar voor de tweede keer. Het bedrijf gaat op zoek naar een nieuwe gastvrouw voor zijn website. Iedereen kan hiervoor stemmen op www.modernlook.nl.De winnares van vorig jaar, Denise van Manen, is het huidige gezicht van Modern.nl en is op Modern. nl en in de wekelijkse nieuwsbrief te zien. Ook licht ze producten verder toe in filmpjes op de website en is ze te zien in een video over de gang van zaken bij Modern.nl. Daarnaast trad zij op als gastvrouw op evenementen van Modern.nl, zoals het concert met VanVelzen, en vertegenwoordigde zij Modern.nl bij het galafeest voor de Thuiswinkel Awards. Vanaf november 2009 is het de beurt aan de opvolgster van Denise. Van de in totaal 2.500 ingeschreven vrouwen tussen de 18 en 28 jaar maakte Modern.nl een eerste selectie van vijfhonderd deelneemsters. Of de vrouwen doorgaan naar de volgende ronde is voor 50% afhankelijk van het aantal stemmen en voor 50% van het oordeel van de  jury. Op 1 augustus 2009 wordt de top 100 bekendgemaakt en een maand later, op 1 september 2009, de top 50. Begin november 2009 vindt dan de finale plaats.
 
Driehonderd aangemelde vrouwen kozen ervoor om zich alvast professioneel te laten fotograferen door fotografen van Veronica Magazine op zaterdag 13 juni 2009. In samenwerking met Veronica Magazine organiseerde Modern.nl toen ‘Modern Look at the Beach’ in de populaire strandtent BLM9 bij Bloemendaal aan Zee. Naast de mogelijkheid tot een professionele fotoshoot was er een line-up van top-dj’s die er een spetterend feest van maakten, onder anderen Lucien Foort, Groovenatics, Baggi Begovic, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Twizt en D.O.N.S. Klik hier voor een sfeerimpressie.
De winnares van de Modern Look-verkiezing wordt een jaar lang het gezicht van Modern.nl. Verder krijgt zij een exclusieve wintersportreis met beautyarrangement voor twee personen in het Princess Hotel Bergfrieden in Oostenrijk en een home cinema-set bestaande uit een Philips lcd-televisie en Harman Kardon Hi-end 5.1 Audioset.
 

Bassie en Adriaan nog steeds favoriet

Satmap introduceert navigatiesysteem voor buitensportliefhebbers