in

Verras je (groot)ouder met een origineel cadeau  

Doro geeft inspiratie voor de feestdagen – We kunnen er niet langer omheen: de dagen worden korter en het weer kouder. Het einde van het jaar is in zicht en het duurt niet lang of we worden overladen met gezellige avonden en cadeautjes.

Maar de zoektocht naar een gepast cadeau voor ouders of grootouders verloopt niet altijd even soepel. Doro geeft je daarom graag enkele tips om deze feestdagen origineel uit de hoek te komen. Met een uitgebreid aanbod aan telefoons en smartphones in verschillende prijsklassen en elk met z’n eigen specificaties, is er voor ieder wat wils.

Voor wie wil uitpakken deze kerst is er de Doro 8040. Deze nieuwste smartphone bezit alle elementen van een hippe smartphone: een 8MP+2MP camera, GPS en internet. Toch is het toestel speciaal aangepast op senioren. Zo kan de ringtone luid en duidelijk worden ingesteld en is er een assistentieknop als extra veiligheidsmiddel waarmee familie en vrienden snel en gemakkelijk gewaarschuwd kunnen worden. (Adviesprijs € 239,-)

De Doro 8031 is een fijn instapmodel en geschikt als je ouder, opa of oma nog nooit eerder een smartphone heeft gehad. Met een 5MP camera en uitgerust met Android-versie 5.1 doet de smartphone zeker niet onder voor andere telefoons. Op een duidelijke manier biedt hij al het plezier van de meeste smartphones. (Adviesprijs € 189,-)

Voor degenen die liever gaan voor less is more heeft Doro een aantal eenvoudige telefoons in petto. De Doro 6050 is bijvoorbeeld een elegante klaptelefoon met nummerweergave aan de buitenkant en komt met voorleesfunctie en een 3MP camera. Het toestel is gemakkelijk op te laden via de oplaadstand, heeft gescheiden toetsen en is super eenvoudig in gebruik. (Adviesprijs € 89,90)

Met de Doro Secure 580IUP laat je blijken dat je degene liefhebt en altijd voor hem of haar klaarstaat. De telefoon heeft namelijk een automatische waarschuwingsfunctie bij een val en dankzij een assisentieknop en GPS-functie kan de gebruiker op een eenvoudige manier hulp inschakelen als dit nodig is. Ook grote en gescheiden toetsen vergroten het gebruiksgemak. (Adviesprijs € 199,-)

Meer dan enkel een toestel cadeau geven
Doro ontwikkelde de My Doro Manager*. Met deze gratis applicatie kunnen mensen, aan wie toegang is verleend, de telefoon op afstand bedienen om zo geluid, helderheid of andere instellingen aan te passen. My Doro Manager geeft bovendien toegang tot instructievideo’s zodat gebruikers het maximale uit hun telefoon kunnen halen. Foto’s of video’s delen, ordenen in fotoalbums of back-uppen is dankzij de app extra gemakkelijk. Je geeft dus niet alleen een toestel cadeau, maar je kan je ouders of grootouders blijven helpen wanneer ze het nodig hebben.

Een mooie aanvulling op de My Doro Manager is de Doro 3500 Alarm Trigger. Met deze persoonlijke kleine alarmknop die je als armband draagt, kan je een alarm activeren, zelfs wanneer je telefoon buiten handbereik is. De armband is er voor bezitters van Doro-smartphones, maar ook voor gebruikers van geselecteerde compatibele telefoons en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Doro 3500 Alarm Trigger is waterbestendig en kan je dus altijd en overal dragen. (Adviesprijs € 30,-)

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Voor het geld en het goud

Barracuda neemt Sonian over