in

Barracuda neemt Sonian over

Met deze overname kan Barracuda’s cloudplatform voorzien in de groeiende behoefte aan public cloudarchivering, -compliciance en -analytics

Barracuda heeft Sonian overgenomen, een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor public cloudarchivering en business analytics. Met deze overname versterkt Barracuda zijn portfolio op het gebied van cloudarchivering, e-mailsecurity en beheer. Daarnaast vergroot Barracuda hiermee het aantal channelpartners en klanten.

Met de oplossingen van Sonian kunnen klanten communicatiedata bewaren, gebruiken en analyseren. De resulterende inzichten zijn vervolgens te gebruiken om de risico’s terug te dringen en de productiviteit te verbeteren. Potentiële dreigingen in communicatiedata kunnen geïdentificeerd worden nog voordat ze een daadwerkelijk probleem opleveren. Deze benadering wordt steeds belangrijker om de toenemende dreigingen tegen gaan die steeds dynamischer worden. Door deze mogelijkheden toe te voegen aan Barracuda’s beveiligingsplatform profiteren klanten die gebruikmaken van Office 365 of andere cloudomgevingen van een betere beveiliging en sterkere databescherming.

Enkele bijzondere kenmerken van de combinatie

  • Gebouwd voor de cloud – gebouwd voor de cloud en ontworpen om optimaal gebruik te maken van de schaal- en kostenvoordelen van de public cloud. Het platform van Sonian kan snel opgeschaald worden en biedt een hoge betrouwbaarheid via Amazon Web Services (AWS) en andere public clouds.
  • Cloudarchivering – de gecombineerde mogelijkheden van Barracuda en Sonian voor cloudarchivering bieden een krachtige, maar toch makkelijk te gebruiken oplossing voor klanten en partners. De vraag naar dergelijke oplossingen neemt toe omdat steeds meer bedrijven kiezen voor SaaS-oplossingen om te voorzien in hun behoeften op het gebied van regulering, compliance en archivering.
  • Zakelijke inzichten – de technologie van Sonian belicht belangrijke data in e-mail discussies en bijlagen. Dit levert inzichten op waarop bedrijven proactief actie kunnen ondernemen. Barracuda is van plan om de analysemogelijkheden van Sonian en AI toe te passen in zijn volledige portfolio aan oplossingen beveiliging en databescherming.
  • Uitbreiding van het channelbereik – het platform van Sonian is ontworpen voor OEMs, managed service providers (MSPs) en eindklanten. Dankzij beheer-APIs kunnen oplossingen makkelijk en automatisch worden uitgerold.
  • Klanten – met de overname van Sonian wint Barracuda 32.000 nieuwe klanten, evenals partnerschappen met grote MSPs en softwarebedrijven.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Verras je (groot)ouder met een origineel cadeau  

DigiTest: Producten welke je huis slimmer maken