in

Video kijken onderweg met de Sony Ericsson W995 Walkman

De W995 Walkman biedt een volledig mobiel entertainmentpakket. Nieuw op de W995 Walkman is Media Go waarmee de gebruiker entertainment, in de meeste bestandsformaten, moeiteloos op de mobiele telefoon overzet, afspeelt en organiseert.

Deze krachtige video mobiele telefoon is bedoeld voor amusement: kijken naar het nieuws, tv-programma’s of topfilms in hoogwaardige kwaliteit of de nieuwste filmclips op YouTube op zoeken met behulp van Turbo 3G of Wi-Fi. Met een 8. 1 megapixel camera en Walkman-speler met ‘clear audio-ervaring’ maakt de W995 Walkman veelzijdig.

Met Media Go wordt media portable. Dankzij deze Sony-applicatie, die haar wereldpremière beleeft op de W995 Walkman, is muziek, foto’s en video’s van de computer op de telefoon te zetten en andersom.
Met Media Go hoef je je over het formaat, de resolutie en de ‘frames per seconde’ geen zorgen meer te maken, aldus Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux. Filmpjes die je van je pc op je telefoon hebt gezet, worden niet langer in een lage resolutie of slechte kwaliteit afgespeeld. Met Media Go en de W995 heb je op je telefoon dezelfde ervaring als op je pc.

LG lanceert de ARENA

G.I. Joe deze zomer ook als game