in

G.I. Joe deze zomer ook als game

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat het legendarische G.I. Joe-team van Hasbro in de zomer van 2009 debuteert op alle grote console- en handheldplatforms. Deze introductie valt samen met de release van de actiefilm G.I. Joe: The Rise of Cobra die op 7 augustus 2009 in de bioscopen in première gaat.

De tijdloze franchise bereikt in 2009 weer een beslissende mijlpaal. Fans van alle leeftijden kunnen zich vanaf deze zomer op nog meer manieren vermaken, onderdompelen en uitleven in het G. I. Joe-universum. De exclusieve verhaallijn van de game begint waar de actiefilm ophoudt. Spelers kunnen op die manier de mooiste momenten uit de film, stripboeken en speelgoedlijn opnieuw creëren en beleven.

Het spel bevat twaalf G.I. Joe-personages, ieder met unieke vaardigheden en wapens. Ook kunnen twee spelers zich als team in de klassieke strijd tussen goed en kwaad storten om samen de Cobra-organisatie te verslaan. De G.I. Joe-videogame wordt ontwikkeld voor Xbox 360, PlayStation 3 en PS2, Nintendo Wii en DS, PSP en mobiele apparaten.

‘G.I. Joe is al 45 jaar een actie-icoon,’ zegt Mark Blecher, general manager van Digital Gaming and Media bij speelgoedfabrikant Hasbro. ‘EA heeft zich door de saga G.I. Joe vs. Cobra, de film, stripboeken en animatieserie laten inspireren om een geweldige interactieve ervaring te creëren die miljoenen fans zal aanspreken.’

Sony BRAVIA centrum van home entertainment

Golla collectie 2009 is binnen