in

vívosport™ GPS activity tracker

Sportieve genius in een stijlvol jasje – Sommigen zeggen dat stappen tellen nutteloos is en zinloze statistieken oplevert. Dat was wellicht tien jaar geleden zo toen de stappentellers net op de markt kwamen en niets anders konden dan ja, ….. stappen tellen.

De fitness trackers van toen zijn tegenwoordig veredelde smartwatches die tal van mogelijkheden in zich hebben om je prestaties en gezondheid te verbeteren. De vívosport GPS activity tracker die onlangs door Garmin werd geïntroduceerd, is zo’n device. Met zijn stijlvolle uiterlijk, smartphone meldingen, kleuren touchscreen en nieuwe ingebouwde sport apps voor krachttrainingen, fietsen en cardio, zorgt hij ervoor dat je je prestaties naar een hoger niveau tilt. Of je nu binnen of buiten traint, de vívosport is jouw sportmaatje. Ready, Set, Go!

Meten is weten dus of je nu wandelt of hardloopt, met de nieuwe vívosport kan het eenvoudigweg niet misgaan. Met de ingebouwde GPS brengt dit device moeiteloos je wandel-, hardloop- en fietsroutes in kaart. Wil jij jouw fitnessniveau weten? De vívosport geeft niet alleen jouw VO2 max aan, maar berekent ook jouw fitnessleeftijd.

Selftracking

Steeds meer handige apparaten leggen niet alleen je sportprestaties vast, maar doen ook aan selftracking, oftewel het in kaart brengen van je gezondheid. Als je echt meer over je lichaam te weten wilt komen, dan is de vívosport zo’n slimmerik die je daarbij kan helpen. Door de ingebouwde polshartslagmeter verzamelt het een immense hoeveelheid aan data, van je slaappatroon tot aan je hartslag en de calorieën die je verbrandt als je op je werk een keer de trap neemt.

Personal trainer

Met de ingebouwde sport apps voor wandelen, hardlopen, fietsen, cardio en krachttraining is de vívosport het ideale sportmaatje tijdens jouw wekelijkse hardloopsessie, een opzwepende dansles in de sportschool of een trainingssessie met gewichten.

Het device is ook de ultieme stresstest; het meet 24/7 hoe het met je stresslevel is gesteld. En is het te hoog, dan kun je door middel van de geïntegreerde ademhalingsoefeningen weer volledig leren ontspannen. Alle data kun je laden in de Garmin Connect app, waar ze worden getoond in handige grafieken en uitgebreide analyses, zodat je van dag tot dag je prestaties en gezondheid kunt monitoren. Dus zet je personal trainer op straat en neem deze mobiele digitale trainer in de arm.

Beauty & brains

De vívosport GPS smart activity tracker heeft niet alleen brains maar ook een stijlvol slank uiterlijk. Het bevat een mooi kleurenscherm dat zelfs in het felste zonlicht gemakkelijk leesbaar blijft. Doordat het scherm slechts 11 millimeter dik is en de polsband 122 tot 188 millimeter lang, is deze activity tracker een echte lichtgewicht en voel je niet eens dat je het draagt. Niet dat het niet gezien mag worden, vívosport is namelijk verkrijgbaar in een stijlvolle combinatie van zwart met grijs. Wil je iets meer uit de ‘polsband’ springen, dan kun je gaan voor een zwart uiterlijk met een flitsende kleurrijke binnenkant zoals fuchsia of limoengeel. Doordat het device waterdicht is kun je het 24/7 dragen, zelfs onder de douche! Daarnaast is deze sportieveling uitgerust met een batterijlevensduur tot 7 dagen in smartwatchmodus en tot 8 uur in GPS modus.

Prijs en verkrijgbaarheid

De vívosport GPS smart activity tracker is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €199,99.

Voor meer informatie: www.garmin.com/vivo

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip: Diamond D30 – Schuifbare bescherming

Sonos presenteert een smart speaker met ondersteuning voor meerdere spraakdiensten