in

Vodafone 533 met Swarovskikristallen

Als uitbreiding op de 533 Catwalk collectie, kondigt Vodafone Nederland de Vodafone 533 Crystal aan. In de dunne zwarte slider zijn 126 Crystallized-Swarovski Elements verwerkt waardoor het toestel een stijlvolle look heeft. De Vodafone 533 Crystal is verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal verkooppunten, waaronder de Vodafone winkels. De verkoopprijs van het toestel bedraagt 99,99 euro in combinatie met een prepaidpakket.

Het toestel is voortgekomen uit een samenwerking tussen Vodafone en Crystallized. De kristallen die in het design verwerkt zijn, zijn van de allerhoogste kwaliteit en exclusief voor dit toestel ontworpen. Een speciale coating garandeert de helderheid van de kristallen. Het Crystallized logo is discreet op de achterkant van het toestel geplaatst en is alleen te zien als de slider uitgeschoven is. Daarnaast heeft de telefoon een speciale animatie en een bijpassende beltoon.

Het Vodafone Crystal toestel is uitgerust met een ingebouwde 1.3 megapixel camera, MMS, Bluetooth en een extern geheugenkaartslot voor micro-sd-geheugenkaarten. Bij het toestel wordt ook een satijnen hoesje geleverd om het toestel te beschermen.

Meer informatie over de Vodafone 533 Crystal is te vinden op: http://www.vodafone.com/crystal

Decemberverwachtingen Blu-ray hoog

Nieuwe set muizen Trust