in

Grafische kaart MSI ondersteunt overvoltage

MSI introduceert de eerste grafische kaart die overvoltage ondersteunt: de N240GT serie. Met de N240GT-MD512-OC/D5 en N240GT-MD1G is de gebruiker in staat het gpu-voltage aan te passen en de overclock configuraties via de MSI Afterburner software bij te stellen.

Deze serie grafische kaarten maakt gebruik van het geavanceerde 40 nm productieproces en ondersteunt de DirectX 10.1 spel standaard voor 3D support. De kaarten bieden een hdmi-output voor high-definition entertainment. De  MSI N240GT-MD512-OC/D5 zijn voorzien van extreem snelle 512MB GDDR5 geheugen en military class componenten voor meer overclock-mogelijkheden.

De MSI Afterburner overclocking software is geoptimaliseerd om de hoogste prestaties van de MSI N240GT te behalen. Naast de mogelijkheid de overclock configuratie aan te passen, bieden de N240GT kaarten een unieke GPU overvoltage functie.De snelheid van de grafische processor kan overclockt worden tot wel dertig procent.

Alle MSI N240GT grafische kaarten maken gebruik van de Nvidia GeForce GT240 GPU en bieden volledige ondersteuning aan PhysX en Cuda technologie. De chip is geproduceerd op het geavanceerde 40 nm productieproces.

Voor prijs en beschikbaarheid, neem contact op met de distributeur.

Decemberverwachtingen Blu-ray hoog

Nieuwe set muizen Trust