in

Voornemens voor het nieuwe jaar: stijlvolle AOC-monitoren

De feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om na te denken om een mooi en bruikbaar cadeau voor je familie, vrienden en geliefden. Een monitor is dan wellicht niet het eerste waar je aan denkt, maar wel iets waar je dagelijks plezier van hebt.

AOC heeft verschillende fantastische nieuwe schermen, geschikt voor verschillende soorten gebruikers. Op deze schermen kunnen liefhebbers van entertainment tijdens de koude dagen bijvoorbeeld genieten van hun favoriete films. Designers kunnen nog preciezer en rustiger werken en hardcore gamers hebben een nog intensere spelbeleving.

PDS-serie: Het ontwerphuis Studio F. A. Porsche ontwierp in samenwerking met AOC de stijlvolle PDS241 van 24 inch en de PDS271 van 27 inch. Beide schermen zijn dun (5.2 mm), bevatten een IPS-paneel met Full HD-resolutie, 4 milliseconde GtG-responstijd en breed kleurengamma en zien er uiteraard fantastisch en minimalistisch uit. Dit komt doordat de kabels zijn weggewerkt in de standaard.

Tijd om na te denken om een mooi en bruikbaar cadeau voor je familie, vrienden en geliefden

AGON-serie: In het afgelopen jaar heeft AOC meerdere high-end gaming-monitoren gelanceerd in de AGON-serie. Hieronder valt de AG322QCX, met een VA-paneel van 31,5 inch, een 2560 x 1440 (QHD) resolutie, 3000:1 static contrast, een verversingssnelheid van 144 Hz en FreeSync-ondersteuning. De AG352UCG bevat een 3440 x 1440 (UWQHD) resolutie, een verversinggsnelheid van 100 Hz en G-Sync-ondersteuning voor een soepele gameplay. De AG251FG is het snelste scherm uit de serie, met een verversingssnelheid van 240 Hz en 1 milliseconde responstijd, G-Sync-ondersteuning en Full HD-resolutie.

90-serie: Voor de professionals heeft AOC de 90-serie ontwikkeld. De reeks bestaat uit schermen van 23,8 tot 27 inch. Ze bevatten allen een ergonomische standaard, IPS-panelen en hebben een aan drie zijden randloos ontwerp. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor een opstelling van meerdere monitoren.

AOC wenst je fijne feestdagen!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Wereldwijd 10 miljoen Nintendo Switch-systemen verkocht

Spectaculaire heropening HOBO hifi Apeldoorn