in

Wacom One – Een wereld aan nieuwe mogelijkheden

Nieuwe creatieve pendisplay inspireert creatieve beginners, contentmakers voor de sociale media en visuele denkers door de mogelijkheid om met de pen op het scherm te schetsen, tekenen en notities te maken.

Compatibiliteit met MacOS, Windows en Android, nieuwe pakketten met creatieve software en ondersteuning voor pennen van derden, ondersteunen een divers ecosysteem.

Tijdens de Consumer Electronics Show, kondigde Wacom de Wacom One aan, een voordelige 13″ pendisplay voor een nieuwe generatie makers. Beginnende kunstenaars die willen werken met digitale media, visuele denkers die handgeschreven en getekende communicatie in hun dagelijkse activiteiten combineren en makers van content voor de sociale media die artistieke bewerkingen uitvoeren op foto’s of video’s om aansprekende berichten te kunnen ontwikkelen, kunnen de Wacom One allemaal goed gebruiken. Dit product biedt bovendien een betaalbare en aantrekkelijke optie voor mensen die een tablet op instapniveau zoeken om rechtstreeks op het scherm te kunnen werken.

Wacom biedt alles wat nodig is om beginnende creatieve gebruikers en kunstenaars in staat te stellen de vreugde te beleven van rechtstreeks werken op het scherm

Doordat de Wacom One kan worden verbonden met Mac, Windows en compatibele Android-besturingssystemen, hebben gebruikers de mogelijkheid om hun bestaande computer en telefoon te upgraden naar een configuratie die pengebruik ondersteunt, waardoor alle nieuwe functies voor het gebruik van de pen in Microsoft Office beschikbaar komen, net als bij andere softwaretoepassingen die speciaal zijn gebouwd om de creativiteit te bevorderen.
Door de jarenlange betrekkingen van het bedrijf met toonaangevende fabrikanten van stationaire en mobiele apparaten, staat Wacom borg voor compatibiliteit met verschillende pennen van derden waardoor gebruikers hun favoriete merk en type pen kunnen kiezen om mee te tekenen en schrijven. Nieuwe digitale pennen van LAMY, Samsung en STAEDTLER zijn slechts enkele voorbeelden van pennen die naadloos kunnen worden gebruikt op het display van de nieuwe Wacom One. Bij de Wacom One, die naar verwachting vanaf januari in de winkel zal worden aangeboden voor een adviesprijs van $ 399,95 USD, € 399,99 EUR* en £ 359,99 GBP*, heeft het bedrijf gebruik gemaakt van haar 35 jaar ervaring in het bouwen van high-end creatieve pendisplays voor professionele makers van digitale content om een nauwkeurige en natuurlijke penervaring mogelijk te maken voor een breed scala aan nieuwe gebruikers.

“Of het nu gaat om tekenen, bewerken van afbeeldingen of ontwikkelen en communiceren van ideeën, Wacom biedt alles wat nodig is om beginnende creatieve gebruikers en kunstenaars in staat te stellen de vreugde te beleven van rechtstreeks werken op het scherm”, aldus Faik Karaoglu, Executive Vice President van de Creative Business Unit van Wacom. “De functies van het product, de meegeleverde softwareopties en de aantrekkelijke prijs zullen een nieuwe golf van digitale kunstenaars, makers, vervaardigers van sociale mediacontent, fotografen, studenten, docenten en mensen uit het bedrijfsleven in staat stellen zich artistiek te uiten en de wereld tot een creatievere plek te maken.”

De drukgevoelige pen van de Wacom One levert nauwkeurige en exacte pen- en penseelstreken en de EMR-pentechnologie (Electro Magnetic Resonance) maakt een penbatterij of opladen overbodig, voor altijd. Het 1920 x 1080 Full-HD beeldscherm biedt 72 procent NTSC-kleur en is voorzien van een ontspiegelingsfolie. Het nieuwe model heeft een aantrekkelijk, compact ontwerp waardoor het apparaat gemakkelijk in vrijwel elke werkruimte kan worden opgenomen en door de inklapbare pootjes is eenvoudig een ideale werkpositie te vinden. De aankoop van Wacom One geeft gebruikers recht op een inspirerend softwarepakket, waaronder een gratis abonnement voor zes maanden op Clip Studio Paint Pro van Celsys, een krachtige, gebruiksvriendelijke toepassing voor het maken van stripverhalen en manga’s en de eigen Bamboo Paper van Wacom, een ideale toepassing voor het maken van aantekeningen en schetsen. Bovendien zullen gebruikers alle penfuncties kunnen waarderen die beschikbaar zijn in de Windows 10 en Mac besturingssystemen.

De Wacom One wordt aangeboden voor een prijs van € 399,99 EUR of £ 359,99 GBP* en is vanaf januari leverbaar in de Wacom eStore en bij bepaalde resellers.

*Prijzen in EUR en GBP zijn adviesprijzen inclusief btw.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Trend setting: NM-D775 Plus serie

Samsung start verkoop Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra in Nederland