in

XGIMI toont gloednieuwe technologie op CES 2023

Een betaalbare draagbare projector met focus op performance – XGIMI, producent van toonaangevende projectoren en laser TV’s, staat volgende maand van 5 tot 8 januari op CES 2023.

Ze presenteren hun nieuwe en unieke ISA-technologie (Intelligent Screen Adaptation) 2.0 aan de hand van de nieuwe MoGO 2 Pro, naast andere bekroonde producten.

  • XGIMI toont revolutionaire Intelligent Screen Adaptation Technology (ISA) 2.0 op CES 2023
  • MoGo 2 Pro – voor het eerst te zien op CES – met voor het eerst de nieuwe industriestandaard ISA 2.0
  • MoGo 2 Pro wint German Design Award “Excellent Product Design voor entertainment”
  • MoGo 2 Pro volgens de jury: handig, compact formaat; helder, modern en hoogwaardig design en focus op performance

De nieuwe ISA-technologie maakt de projectoren nog gebruiksvriendelijker en XGIMI demonstreert op CES 2023 de MoGo 2 Pro. Dit zal de eerste keer zijn dat XGIMI de nieuwste toevoeging aan de MoGo-serie wereldwijd laat zien.**

Een draagbare projector ontworpen om te presteren

De MoGo 2 Pro is het eerste projector is deze prijcategorie die niet alleen eenvoudig te gebruiken is, maar ook zeer goed presteert en zich daardoor duidelijk onderscheidt in zijn klasse.

Gebruiksvriendelijk: ISA 2.0 – Intelligent Screen Adaptation

Traditionele projectoren moeten op elke nieuwe locatie opnieuw worden afgesteld maar XGIMI past de ISA-technologie toe waarbij dit niet nodig is. Naast de bekende functies van ISA – de Intelligent Screen Alignment en Intelligent Obstacle Avoidance – krijgt de MoGo 2 Pro drie gloednieuwe functies. Dit zijn Seamless Auto Keystone Correction, Seamless Auto Focus en Intelligent Eye Protection. Al deze innovaties maken deel uit van de ISA 2.0, die wordt bereikt met een speciaal ontwikkelde 3D Time of Flight (ToF) module waardoor in no-time scherp beeld ontstaat.

Volledig automatische en onzichtbare set-up

De meeste functies worden uitgevoerd zonder de projectie te onderbreken terwijl ze sneller en vooral nauwkeuriger zijn. Het proces verloopt bijna onopgemerkt aangezien er geen setup of andere wachttijd is.

Filmische beeldkwaliteit

Hoewel deze projector goed geprijsd zal zijn, levert de MoGo 2 Pro bioscoop-kwaliteit. Het projectieformaat kan zich uitstrekken tot 200 inch met een absoluut indrukwekkende helderheid van meer dan 350 ISO-lumen, waardoor elk detail van een film zichtbaar wordt. Dit wordt ondersteund door een Full HD-resolutie van 1080p en HDR 10-ondersteuning.

German Design Award: strak minimalistisch design

Met een gewicht van nog geen kilo en nog geen 17 centimeter hoog past de MoGo 2 Pro niet alleen in elke kamer, maar kan hij ook gemakkelijk en flexibel op verschillende andere plaatsen worden gebruikt. De kleur is mokka-goud met zandsteentextuur.

De MoGo 2 Pro is al in de prijzen gevallen. De German Design Award waardeert het flexibele en toch stijlvolle ontwerp en bekroonde de MoGo 2 Pro daarom met het Excellent Product Design voor entertainment. “De slimme XGIMI MoGo 2 Pro 1080p-projector verandert kamers in bioscopen. Hij combineert een handig, compact formaat met een helder, modern en hoogwaardig design en focus op performance”, aldus de jury.

CES – Consumer Electronics Show 2023, XGIMI stand number 52829, Venetian Expo Hall A-D

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Philips Hue Festavia lichtsnoer review

CANYON versterkt zich in de Benelux