in

Youda Games nu in de winkel

Youdagames en Denda Games zijn een samenwerking aangegaan om de online games van Youdagames in de retailmarkt te introduceren. Vanaf deze week zal de game ‘Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond’ te vinden zijn in de schappen van diverse winkels in de Benelux.

Tot nu toe heeft de focus van Youdagames hoofdzakelijk gelegen bij de online distributie van hun games. Om een bredere doelgroep te bereiken is nu besloten om in samenwerking met Denda ook in de retail haar spellen onder de aandacht te gaan brengen. ‘Denda is marktleider wat betreft de retail verkoop van casual games in de Benelux. De games van Youdagames hebben wereldwijd reeds bewezen online zeer succesvol te zijn. Deze combinatie zorgt voor een ijzersterke samenwerking van eigen bodem, welke hopelijk resulteert in nog meer enthousiaste spelers van onze games in de Benelux’, aldus Jurriaan van Teunenbroek, COO van Youdagames.

De ‘Zoek en Vind’ game ‘Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond’, zal de eerste Youda titel zijn die door Denda Games wordt uitgegeven in het retailkanaal. ‘Wij zijn erg blij met de samenwerking die we hebben gesloten met Youdagames. Twee succesvolle Nederlandse bedrijven sluiten de handen ineen waarbij Youdagames kwalitatief hoogwaardige games levert en Denda Games de ervaring en kennis heeft om de games zeer breed in het retailkanaal aan te bieden,’ zegt Ries Derkman, Head of Product Management & Licensing van Denda Games.

‘The lost tapes’ van Jackass

Sony presenteert Catch-up TV