in

Zyxel en distributeur Tech Data slaan handen ineen

Zyxel en distributeur Tech Data zijn een samenwerking aangegaan. Tech Data wordt één van de vijf ICT distributeurs van Zyxel in de Benelux. De leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen stelt zich tot doel nieuwe resellers aan te trekken voor Zyxel’s complete netwerkportfolio, inclusief de nieuwe cloudpropositie Nebula.

Met Tech Data kunnen resellers de juiste technologische oplossingen kiezen uit een end-to-end portfolio waar nu ook de producten van Zyxel toe behoren.

Peter van der Putten, Head of Channel Benelux bij Zyxel: “Met Tech Data voegen wij een nieuwe dimensie toe aan onze channelstrategie. Eén van onze doelstellingen is uitbreiding van onze klantbreedte. We willen het aantal actief kopende Zyxel resellers in de Benelux aanzienlijk vergroten. Onze missie is om hét voorkeurs ICT-netwerkmerk te zijn door gebruiksvriendelijke en betaalbare technologische oplossingen aan te bieden aan onze klanten.” Hij vervolgt: “Tech Data’s services en oplossingen, gespecialiseerde vaardigheden en expertise in bijvoorbeeld next-generation technologieën bieden onze kanaalpartners de mogelijkheid de oplossingen te leveren die bedrijven nodig hebben om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen.”

“Met Tech Data voegen wij een nieuwe dimensie toe aan onze channelstrategie. Eén van onze doelstellingen is uitbreiding van onze klantbreedte.”

Endpoint Solutions

Tech Data is een wereldwijde ICT distributeur dat een groot aantal merken voert, waaronder HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft. Het Zyxel productaanbod valt onder het Enpoint Solutions portfolio van Tech Data.
Suzette Oskam, Product Marketing Director Endpoint Solutions, Broadline bij Tech Data: “Als distributeur wil Tech Data zowel de leveranciers als de resellers meerwaarde bieden. Wij zijn enthousiast over de samenwerking omdat wij door de toevoeging van Zyxel ons portfolio voor met name het mkb hebben uitgebreid. Tech Data is een uitstekende match voor de strategie van Zyxel om klantbreedte te vergroten. Na uitvoerige training van onze sales force en specialisten op het portfolio van Zyxel zijn wij er klaar voor om onze samenwerking met succes in te vullen.”

Services en InTouch

Behalve geavanceerde logistiek, verzorgt Tech Data ook een breed scala aan supportdiensten en services, zoals salesondersteuning, e-commerce, marketing en educatie om zo resellers bij innovaties als cloud, security, big data en IoT te helpen meer en nieuwe business opportunities te genereren. Tech Data heeft verder het bestelsysteem InTouch waar resellers heel gemakkelijk de producten van Zyxel kunnen bestellen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Nieuw: de limited edition-collectie HAY voor Sonos

De laatste juridische check voor de AVG?