in

De COOLPIX P1000 met megazoom

Nikon introduceert de gloednieuwe COOLPIX P1000, de enige compactcamera ter wereld met 125x optische zoom.* Opnamen van maanlandschappen, foto’s van wilde dieren of vliegtuigen in de verte, gebruikers kunnen nu onderwerpen vastleggen die voorheen buiten hun bereik lagen.

Met deze buitengewone camera van 16 MP maakt u met gemak schitterende foto’s en video’s. De 125x optische zoom biedt ‘s werelds grootste zoombereik van 24-3000 mm.*/** De 250x Dynamic Fine Zoom breidt de bovengrens digitaal uit tot maar liefst 6000 mm.**/***

Dit is voldoende zoomkracht om zelfs details van kraters op de maan vast te leggen.

Een lichtsterk f/2.8 NIKKOR-objectief biedt uitstekende resultaten bij weinig licht. Nikon’s geavanceerde objectieftechnologieën beperken vertekening tot een minimum en bieden opmerkelijk scherpe beelden, zelfs wanneer opnamen worden gemaakt bij ultrazoom-brandpuntsafstanden. Dankzij RAW-ondersteuning kunt u ongecomprimeerde beeldbestanden opslaan en exporteren naar uw favoriete beeldbewerkingsprogramma. Daarnaast kunnen filmmakers supertele videobeelden in 4K/UHD opnemen: perfect voor het veraf filmen van wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving.

Matthieu van Vliet, General Manager bij Nikon Benelux, zegt hierover:

“Als u foto’s van een supermaan wilt maken of jonge vogeltjes wilt filmen die het nest verlaten, is de COOLPIX P1000 daarvoor de perfecte camera. Dankzij het ongelooflijke zoombereik van groothoek tot supertelezoom hebt u de vrijheid om uit te zoomen om het gehele onderwerp vast te leggen of om in te zoomen op de kleinste details. Deze compacte camera met megazoom weegt ook minder dan een kwart van het gewicht van een D-SLR-camera met een superteleobjectief, dit maakt deze camera uitermate geschikt om tijdens wandelingen of op reis te gebruiken.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

reBuy bestempelt Nederland als een van de belangrijkste Europese groeimarkten voor refurbished consumentenelektronica

De krachtige ASUS ZenFone 5Z is nu verkrijgbaar in Nederland