in

Voor Speciale én gewone dagen, blink uit met de nieuwe Nikon D-SLR D3500

Nikon introduceert de nieuwe D3500, een compacte D-SLR op instapniveau met 24,2 MP die een model van topkwaliteit combineert met voortreffelijke prestaties. Gebruikers kunnen op speciale én gewone dagen foto’s en video’s maken die met gemak opnamen van uw telefoon overtreft.

De opvallende D3500 legt beelden met rijke details vast bij elk soort licht. De grote sensor en het grote lichtgevoeligheidsbereik produceren gedetailleerde foto’s en Full HD-video’s die met een telefoon niet kan worden bereikt. De beeldreproductiekracht van NIKKOR-objectieven staat garant voor kristalheldere resultaten. Dankzij de robuuste objectiefvatting van de camera kunt u gemakkelijk verschillende NIKKOR-objectieven verwisselen en verkennen: u kunt zelfs zwaardere teleobjectieven gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage.

“U kunt altijd nieuwe manieren voor het opnemen van fantastische beelden blijven verkennen en met SnapBridge kunt u uw favoriete foto’s gemakkelijk vanaf elke locatie delen.”

Het nieuwe ergonomische ontwerp heeft een diepe grip en knoppen die ruim naast elkaar zijn geplaatst. De camera voelt direct comfortabel in de hand en de achterzijde van de camera biedt voldoende ruimte om de duim te laten rusten. Met de populaire Hulpstand van Nikon is fotograferen kinderspel, omdat de gebruiker te zien krijgt hoe instellingen kunnen worden aangepast om foto’s en video’s de gewenste stijl mee te geven. Dankzij de lange gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat blijven fotograferen.

Matthieu van Vliet, country manager bij Nikon Benelux, vertelt: “De D3500 biedt de perfecte toegang tot de wereld van fotografie. Het handzame ontwerp en de handige opnamestanden maken het gemakkelijk om foto’s en video’s te maken waar u trots op kunt zijn. Daarbij kunt u een uitgebreid assortiment aan NIKKOR-objectieven op de robuuste, betrouwbare objectiefvatting bevestigen. U kunt altijd nieuwe manieren voor het opnemen van fantastische beelden blijven verkennen en met SnapBridge kunt u uw favoriete foto’s gemakkelijk vanaf elke locatie delen.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

GfK: NL interesse voor Smart Home neemt af, ondanks stijgende bekendheid

Samsung onthult QLED 8K TV’s met 8K-resolutie en 8K AI Upscaling op IFA 2018