in

Polk Audio breidt zijn MagniFi Soundbar-serie uit met de MagniFi Mini AX ultracompacte soundbar met Dolby Atmos® en DTS:X-surroundgeluid

De MagniFi Mini AX is 37 cm breed en biedt een kamervullend bioscoopgeluid met kristalheldere dialogen. Zo kun je optimaal van muziek, films en games genieten.

Polk Audio heeft zijn nieuwste soundbarsysteem aangekondigd: de ultracompacte MagniFi Mini AX. Het systeem is uitgerust met Dolby Atmos en DTS:X en afgewerkt met Polk’s gepatenteerde SDA-technologie. Muziek- en filmliefhebbers kunnen dus optimaal genieten van meeslepend geluid. Luisteraars hebben ook toegang tot miljoenen muzieknummers, podcasts en meer met hoogwaardige wifi-streaming via Apple AirPlay 2, Chromecast en Spotify Connect, of via een Bluetooth-verbinding. De MagniFi Mini AX is eenvoudig aan te sluiten op iedere tv. Daarnaast is het systeem uitgerust met een krachtige, draadloze subwoofer voor een rijke, diepe bas en filmische impact. Hiermee komen de nieuwste films volledig tot hun recht.

Polk heeft al 50 jaar ervaring met de ontwikkeling van speakers. Niet zo gek dus dat de MagniFi Mini AX soundbar slechts 37 cm breed is, maar fantastisch klinkt. Dit compacte, krachtige soundbarsysteem is uitgerust met maar liefst 5 geavanceerde speakers en een draadloze down-firing subwoofer. Hij tilt het geluid van iedere tv naar een hoger niveau met een diepe bas, gedetailleerde hoge tonen en een uitgebreid 3D-klankveld waar grotere soundbars niet aan kunnen tippen.

Met de MagniFi Mini AX wilden we ‘s werelds best klinkende, ultracompacte Dolby Atmos-soundbar op de markt brengen

“Met de MagniFi Mini AX wilden we ‘s werelds best klinkende, ultracompacte Dolby Atmos-soundbar op de markt brengen”, aldus Frank Sterns, President van Polk Audio. “We hebben de indrukwekkende surroundkwaliteiten van Dolby Atmos en DTS:X weten te integreren aangevuld met gepatenteerde SDA-technologie van Polk. Het resultaat is een product waarvan de luisterervaring net zo meeslepend is als die van een drie keer zo grote soundbar en het klankveld bovendien ongekend nauwkeurig is”, voegt Sterns daar nog aan toe.

Dolby Atmos op zijn best

De MagniFi Mini AX maakt gebruik van gecertificeerd Dolby Atmos- en DTS:X-surroundgeluid voor een levensechte bioscoopervaring in het comfort van je eigen huis. De technici van Polk hebben de surroundervaring nog verder verbeterd door hun gepatenteerde vierde generatie SDA-technologie te integreren. Zo ontstaat een nog breder, nauwkeuriger klankveld dan Dolby Atmos of DTS:X op zichzelf kunnen leveren. Ook hebben ze de 3D Audio Mode toegevoegd om standaardgeluid en stereomuziek naar een hoger niveau te tillen. Deze modus zet het geluid om in 360-graden virtueel surroundgeluid, inclusief virtuele hoogtekanalen.

Compleet, draadloos home audio entertainment met hoogwaardige muziekstreaming
De MagniFi Mini AX is een geweldige oplossing voor films, tv en games. Daarnaast profiteren luisteraars van een betere geluidskwaliteit als ze via wifi vanaf hun telefoon, tablet, of computer streamen met Apple AirPlay 2, Google Chromecast of Spotify Connect. De MagniFi Mini AX kan ook gemakkelijk worden verbonden met mobiele apparaten via Bluetooth.

Belangrijkste kenmerken

De verstaanbaarheid van dialogen is van cruciaal belang om optimaal te kunnen genieten van films, nieuws, sport, games en meer. Bij de MagniFi Mini AX werkt de gepatenteerde Polk VoiceAdjust™-technologie synergetisch met de speciale middenkanaaldriver van de soundbar. Luisteraars kunnen het stemvolume dus harder zetten zonder het algehele volume aan te passen en missen zo geen enkel woord.

De krachtige, hypermoderne, draadloze, down-firing subwoofer is onderdeel van het MagniFi-systeem. Hij maakt automatisch verbinding met de soundbar en kan overal binnen een straal van 6,7 meter worden geplaatst. De subwoofer levert het diepe, moeiteloze basgeluid waar Polk om bekendstaat en kan naar wens worden aangepast met de BassAdjust-functie. Deze functie zorgt ervoor dat de lage frequenties van de soundbar en de subwoofer mooi in elkaar overlopen.

Met de Movie- en Music-modi kun je de soundbar afstemmen op je content en in de Night-modus wordt het stemvolume automatisch verhoogd en de bas gedempt. Zo kun je ‘s avonds met een gerust hart tv-kijken zonder slapende familieleden of buren tot last te zijn. Voor nog meeslepender surroundgeluid kunnen gebruikers Polk SR2 draadloze speakers toevoegen (apart verkrijgbaar voor €179). Hiermee creëer je een fantastische multidimensionale Dolby Atmos- of DTS:X 5.1-ervaring.

Eenvoudig te installeren met iedere tv

Het MagniFi Mini AX-soundbarsysteem is een fluitje van een cent om te installeren. Je hebt slechts één kabel nodig om hem op je tv aan te sluiten via HDMI eARC/ARC (HDMI-kabel inbegrepen), optisch of AUX-in. Het handige OLED-display is gebruiksvriendelijk en gaat uit als het niet wordt gebruikt. De MagniFi Mini AX wordt geleverd met een afstandsbediening, maar werkt ook met de meeste tv-afstandsbedieningen en Roku TV voor een nog eenvoudigere installatie en bediening.

Prijzen en beschikbaarheid

Het MagniFi Mini AX-soundbarsysteem van Polk Audio is vanaf de tweede helft van maart 2022 verkrijgbaar voor €479, via PolkAudio.com en erkende Polk-verkooppunten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Smartwatches van Amazfit vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

5 tips bij het bouwen van je (eerste) pc!