in

Samsung presenteert nieuwe 9.1.4-kanaals Atmos Premium Soundbar

Q950T en Q900T soundbars boordevol ultieme audio-innovatie voor thuis – Samsung introduceert twee premium modellen soundbars, de HW-Q950T en de HW-Q900T. Met deze twee nieuwe aanwinsten is de Q-serie soundbars voor 2020 compleet.

De HW-Q950T is een 9.1.4-kanaals soundbar, dat staat voor het maximaal aantal kanalen voor een thuisbioscoopsysteem. Samen met het krachtige geluid, de subwoofer en een draadloze set opwaarts gerichte luidsprekers geniet je gegarandeerd van een adembenemende thuisbioscoopervaring. Het 9.1.4-kanaal voegt links en rechts brede luidsprekers toe aan het vorige 7.1.4-kanaals systeem. Hierdoor heeft het geluid de vrijheid om mee te bewegen met iedere beweging op het televisiescherm. Dit maakt de kijkervaring nog realistischer. De HW-Q900T ondersteunt een 7.1.2-kanaals systeem met een soundbar en subwoofer.

Q-Symphony voor ongekende akoestiek

Zowel de HW-Q950T als de HW-Q900T ondersteunen Dolby Atmos en DTS:X. Dankzij deze 3D-geluidservaring heb je subliem geluid van alle kanten en zit je middenin de actie. De soundbars beschikken daarnaast over eARC-ondersteuning voor een ​​vol, rijk en hoogwaardig surround-geluid, zoals Dolby TrueHD. Als je de Q-serie soundbars aansluit op een Samsung QLED-TV van 2020, combineert en verbetert Q-Symphony het surround-geluid van zowel de TV als de soundbar. Dit zorgt voor een ongekende akoestische ervaring.

Premium uitstraling

Samsung heeft niet alleen verbeteringen aangebracht aan het productontwerp, maar ook aan de functionaliteit van de nieuwe soundbars. In vergelijking met de modellen van vorig jaar heeft Samsung de hoogte van beide soundbars verlaagd tot 69,5 mm voor een perfecte fit met de TV. De soundbars zijn afgewikkeld met Kvadrat-textielstof, voor een premium uitstraling en om de geluidsdoordringing te maximaliseren.

“De nieuwste Samsung soundbars zijn ontwikkeld in het California Audio Lab om de multidimensionale geluidservaring naar een hoger niveau te tillen”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Naast het verbeteren van de geluidskwaliteit, hebben we ons gericht op het verfijnen van het ontwerp door gebruik te maken van milieuvriendelijk textiel, gemaakt door het Deense premiummerk Kvadrat.”

Tik en speel af

De nieuwe twee modellen beschikken ook over SmartThings en Alexa-spraakbesturing, zodat je gemakkelijk naar je favoriete muziek kunt luisteren via Spotify. Zelfs als je TV uitgeschakeld is. Want, met de Tap Sound-functie speel je met een simpele tik de muziek van je smartphone rechtstreeks af op de soundbar.

Verkrijgbaarheid

De soundbars zijn vanaf begin augustus in Nederland verkrijgbaar. De HW-Q950T heeft een verkoopadviesprijs van € 1.499,- en de HW-Q900T kost € 999,-.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Synology introduceert nieuwe DS920+

Thuiswinkel.org start bemiddeling en certificering platformen