in

Samsung en Harman Kardon werken samen voor ultiem geluid in nieuwe premium soundbars

Samsung en Harman Kardon werken samen voor ultiem geluid in nieuwe premium soundbars HW-N950 en HW-N850 soundbars zijn voorzien van Dolby Atmos en DTS:X voor een overweldigende geluidservaring.

Samsung lanceert twee premium soundbars in samenwerking met Harman Kardon. De HW-N950 en HW-N850 zijn ontworpen door Samsung in samenwerking met het premium audiomerk Harman Kardon. Op beide modellen, die op 1 september in de kleur Midnight Titan verschijnen, komen de logo’s van Samsung en Harman Kardon terug.

Na Samsungs acquisitie van Harman International in maart 2017 hebben de twee bedrijven op uiteenlopende gebieden de handen ineen geslagen. Van Samsung smartphones met AKG koptelefoons en Samsung tablets getuned door AKG tot professionele oplossingen voor bioscopen met het merk JBL Solution. Met de HW-N950 en HW-N850 gaan de twee partners een stap verder, want sinds de overname zijn dit de eerste producten die onder dezelfde vlag verschijnen. Met dank aan de toevoeging van de DTS:X-technologie van Dolby Atmos genieten luisteraars van een volle en rijke 3D-sound.

“Samsungs innovatie en premium design in combinatie met het premium sound van Harman Kardon is een winnende combinatie.”

“Harman Kardon is al 65 jaar toonaangevend op het gebied van audio en met deze samenwerking kunnen we onze audiodiensten en producten verder optimaliseren,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV en AV van Samsung Nederland. “We willen de grenzen van premium sound en design constant blijven verleggen. Door de handen ineen te slaan met de beste partijen brengen we wereldklasse voor iedereen dichterbij. Samsungs innovatie en premium design in combinatie met het premium sound van Harman Kardon is een winnende combinatie.”

Met de HW-N950 en HW-N850 heb je het gevoel dat je in een concertzaal bent, ook al zit je thuis op de bank. Door Dolby Atmos en DTS:X in combinatie met up- en side-firing speakers word je als luisteraar omringd door geluid. De HW-N950 is de opvolger van de succesvolle HW-K950 en uitgerust met een hoofdunit, subwoofer en twee draadloze surround sound speakers. Daarnaast biedt het 7.1.4-kanaals luidsprekersysteem het grootste aantal kanalen dat op dit moment verkrijgbaar is in een soundbar. Een ingebouwde draadloze subwoofer en draadloze speakerkit aan de achterzijde maakt de meeslepende geluidservaring helemaal af. De HW-N850 is een iets afgeslankt model, dat met een 5.1.2-kanaalsopstelling met een hoofdunit speaker en woofer nog altijd voor verbluffend geluid zorgt.

“Samsung is de wereldleider op het gebied van soundbars en we zijn er bijzonder trots op dat zij HARMAN inschakelen om hun audioportfolio verder te optimaliseren,” zegt Dave Rogers, President Consumer Audio van HARMAN. “We krijgen een belangrijke rol in het uitbreiden van Samsungs premium soundbar business en de HW-N950 en HW-N850 zijn daarvan het eerste tastbare bewijs. De introductie van de nieuwe co-branded Samsung Harman Kardon premium soundbars is voor iedereen positief: voor Samsung, voor HARMAN, maar zeker voor de consument.”

De HW-N950 en de HW-N850 zijn vanaf 1 september in Nederland beschikbaar in de kleur Midnight Titan. De verkoopadviesprijs voor de HW-N950 is € 1.499,- en voor de HW-N850 € 999,-.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Nintendo Labo is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018

Nederlandse uitdager van Amazon’s Alexa: open-source speaker Volareo