in

Nintendo Labo is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018

Consumenten kunnen van 5 september tot en met 4 november stemmen op hun favoriete genomineerde product – Vandaag is bekend gemaakt dat het Nintendo Labo – Mixpakket is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie 10 en 11 jaar.

De vakjury van Verkiezing Speelgoed van het Jaar, bestaande uit een pedagoog, ontwikkelingspsycholoog, journalisten, inkopers, en speelgoed- en spellendeskundigen, heeft het pakket uitgebreid getest en beoordeeld op onder andere speelwaarde, originaliteit en technische kwaliteit.

Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers, die betrokken was bij de beoordeling van het product, geeft de volgende toelichting op de nominatie:

“De toegevoegde waarde van Nintendo Labo zit vooral in de bouwpakketten. Aan de hand van de instructies op de Nintendo Switch worden de kartonnen onderdelen in elkaar gevouwen tot een driedimensionaal eindproduct. Dat vraagt en bevordert ruimtelijk inzicht, nauwkeurig werken, concentratie en vooral volgehouden aandacht en doorzettingsvermogen.”

“Dat vraagt en bevordert ruimtelijk inzicht, nauwkeurig werken, concentratie en vooral volgehouden aandacht en doorzettingsvermogen.”

Hoewel de vakjury de nominaties bepaalt, zijn het de consumenten die uiteindelijk kiezen welk product wordt verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Stemmen kan van 5 september tot en met 4 november via de website van Speelgoed van het Jaar, www.speelgoedvanhetjaar.nl.

Over Nintendo Labo

Nintendo Labo is een nieuwe lijn van interactieve bouw-, speel- en ontdek-ervaringen, ontworpen om creatieve geesten en speelse harten te inspireren. Samen met het Nintendo Switch*-systeem bieden de Nintendo Labo-pakketten de tools en technologie om leuke doe-het-zelf-creaties te maken, je creaties tot leven te wekken met verschillende games en te ontdekken hoe Nintendo Labo werkt. Naast het reeds beschikbare Nintendo Labo: mixpakket en het Nintendo Labo: robotpakket verschijnt op 14 september 2018 het Nintendo Labo: voertuigenpakket. Dit splinternieuwe Nintendo Labo-pakket bevat materiaal om diverse kartonnen creaties te bouwen, waaronder een auto, duikboot, vliegtuig, pedaal, twee sleutels en meer.

Ga voor meer informatie over Nintendo Labo naar nintendolabo.nl, of bekijk de overzichtstrailer op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo Nederland.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

LG wederom bekroond met EISA Awards

Samsung en Harman Kardon werken samen voor ultiem geluid in nieuwe premium soundbars