in

Maak van het geluid je superkracht

Teufel introduceert de gaming-headset CAGE PRO – De CAGE PRO combineert draadloze bewegingsvrijheid met topgeluid, glasheldere spraakoverdracht en optimaal draagcomfort.

Teufel heeft zijn gaming-assortiment uitgebreid met de draadloze HD gaming-headset CAGE PRO. Dankzij signaaloverdracht met een latency van bijna nul en een uiterst nauwkeurige geluidsweergave kunnen spelers zich perfect oriënteren op geluiden binnen de virtuele 3D-omgeving. Het uiterst hoogwaardige geluid wordt aangevuld met glasheldere spraakoverdracht, optimaal draagcomfort en een stijlvolle RGB-verlichting in de stijl van het achterlicht van een auto.

Alle feiten in vogelvlucht:

  • Een draadloze HD gaming-headset met geluid van topkwaliteit
  • Ondersteuning voor DTS Headphone:X® v2 en daarmee 7.1 virtual surround sound
  • Optimaal verstaanbare gesprekken dankzij een gerichte HD-condensatormicrofoon van studiokwaliteit
  • Een flexibele, magnetisch bevestigde en verwijderbare microfoonarm
  • Aanpasbare RGB-verlichting in de stijl van het achterlicht van een auto
  • Programmeerbare multifunctionele knoppen, dempschakelaar, traploze volumeknop en led-statuslampjes voor het laadniveau en de bedrijfsmodus
  • Een krachtige accu voor een speelduur tot 68 bij gemiddeld volume
  • Ultralicht ontwerp, dikke oorkussens die het omgevingsgeluid vakkundig buitensluiten, optimaal draagcomfort voor gebruikers met of zonder bril dankzij een met textiel gevoerde, ventilerende binnenkant voor een aangenaam gevoel op de huid
  • Teufel Audio Center voor Windows 10/11 met tal van functies, waaronder DTS Headphone:X® v2 en een equalizer
  • Draadloze signaaloverdracht via een USB-adapter voor een pc, Mac of Playstation 4 en 5 en via Bluetooth voor pc’s, Mac’s en mobiele apparaten
  • Optie voor het aansluiten van de headset met een 3,5 mm-kabel
  • Per direct verkrijgbaar voor een prijs van 199,99 euro via teufelaudio.nl.

Topgeluid zonder kabels

Kabels zitten al snel in de weg. Tijd om ze in de ban te doen. De meegeleverde USB-dongle voor pc’s, de Playstation 4 en de Playstation 5 zorgt voor signaaloverdracht zonder waarneembare vertraging. De headset kan daarnaast via bluetooth worden verbonden, en als het echt niet anders kan met een kabel. In al deze gevallen leveren de 40 mm lineaire HD-drivers geluid van topkwaliteit met een vol en helder basgeluid, een pakkend midden en een nauwkeurige weergave van hoge tonen.

Het succes van gamers staat of valt met precisie. Maar vooral bij tactische games is een nauwkeurige geluidsweergave minstens zo belangrijk. Computerspellen kenmerken zich door uiterst nauwkeurige driedimensionale audio. Alle geluiden verplaatsen zich fysiek correct in de virtuele wereld. Dankzij deze nauwkeurige reproductie zien spelers die virtuele wereld niet alleen in 3D, maar nemen ze het geluid ook ruimtelijk waar. Want als je tegenstanders kunt horen voordat ze in beeld komen, levert dat een enorm voordeel op.

Glasheldere communicatie en volledige controle

Al bijna net zo belangrijk als luisteren is gehoord worden. Vlekkeloze communicatie met teamleden team vormt dan ook de sleutel tot succes in vrijwel elke multiplayer game. De hoogwaardige gerichte HD-condensatormicrofoon zorgt voor glasheldere spraakoverdracht tijdens chats binnen games en videovergaderingen in het thuiskantoor. Als de microfoon niet is benodigd, kan die in een handomdraai van de headset worden verwijderd.

Als het nodig is dat er niemand meeluistert volstaat een druk op de dempknop. Het volume kan via de traploze volumeknop worden geregeld. De multifunctionele toets dient standaard voor het afstellen van de helderheid van de led-verlichting. Het is echter mogelijk om via een pc met het Teufel Audio Center een functie naar keuze aan de toets toe te wijzen.
De uitgebreide softwareoplossing Teufel Audio Center voor Windows-pc’s biedt tal van aanvullende functies voor het aanpassen van het geluid. De software biedt daarnaast ondersteuning voor DTS Headphone:X® v2 en daarmee virtuele 7.1 surround sound. Gebruikers kunnen het Teufel Audio Center ook gebruiken om de stijlvolle RGB led-verlichting aan hun voorkeuren aan te passen.

Een comfortabele headset met een lange werkduur

Tijdens lange speelsessies mag een headset geen bron van afleiding vormen. Teufel zorgt voor optimaal draagcomfort met zijdezachte oorkussens die de oren goed omsluiten om omgevingsgeluiden buiten te houden en zelfs brildragers niet onaangenaam op het hoofd drukken. Ventilerende oorschelpen voorkomen warmteopbouw en daarmee de bij gamers een verhit hoofd tijdens urenlange missies.

De ingebouwde accu houdt het bij gemiddeld volume 68 uur vol. Dat betekent dat de CAGE PRO slechts om de twee dagen energie hoeft bij te tanken en altijd ter beschikking staat voor langdurige gaming-sessies.

Prijs en beschikbaarheid

De CAGE PRO vormt een aanvulling op het aanbod van gaming-headsets van Teufel en is per direct verkrijgbaar in de webwinkel van Teufel en alle Teufel stores voor een prijs van 199,99 euro. De bekabelde modellen CAGE, CAGE ONE en ZOLA blijven leverbaar.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Porsche Design en AGON by AOC introduceren nieuwe curved gaming-monitor; de Porsche Design AOC AGON PRO PD34

DigiGame: Star Wars Outlaws review