in

Persbericht: Penhold haalt Thorens Soundwall als primeur naar DAE

Penhold bv, distributeur van premium audio-merken voor de Benelux, brengt de Thorens Soundwall HP 600 als exclusieve primeur naar het DAE. Bezoekers kunnen deze iconische Thorens luidsprekers tijdens de hifishow beluisteren.

De importeur toont in kamer 118 enkele van haar muzikale producten aan de bezoekers van het Dutch Audio Event, met de Thorens dipool-luidspreker en het onlangs door Penhold verworven Poolse (buizen-)merk Fezz. Samen met zowel een analoge als een digitale front-end in de vorm van een Thorens TD 1600 met TP 160 toonarm en een bijpassend Thorens TAS 1600 MC-element en een Lumin U2 Mini transport met Sbooster voedingsupgrade belooft het een muzikale en vooral memorabele bedoening te worden tijdens de populaire hifishow in Veldhoven. Dit moet je gewoon gehoord hebben!

Om het geheel compleet te maken, neemt Penhold een Fezz Lybra 300B stereo buizenversterker mee om de Thorens Soundwall luidsprekers aan te sturen. Deze versterker werd onlangs nog uitgebreid door René van Es getest voor Hifi.nl en ontving een Aanrader Award. De eveneens in die test gebruikte Fezz Equinox DAC by LampizatOr zorgt voor de omzetting van het digitale signaal uit de Lumin en een Fezz Gratia Prestige phono voorversterker (uiteraard ook met buizen bezet, net als de DAC) maakt het geheel in kamer 118 af.

Thorens Soundwall HP 600

De Thorens Soundwall HP 600 (adviesprijs € 22.000,- per set) is een hommage aan de 40 jaar geleden door het merk gemaakte HP 360 en HP 380 luidsprekers. Deze hernieuwde incarnatie combineert een open baffle met een dipool-ontwerp, waarbij de 12 woofers in combinatie met een in D’Apollito geplaatste middentonerset met dubbelzijdige tweeter voor het echte dipool-karakter zorgen. Het afstraalgedrag van de achterste tweeter kan worden aangepast, zodat fijnafstemming op smaak en ruimte mogelijk zijn. Een dynamische, breedbandige weergave met een driedimensionaal stereobeeld een puur, niet overdreven laag is het gevolg van dit ontwerp, dat in elke huiskamer goed tot zijn recht komt.

Kortom, liefhebbers van goede weergave en mooie hifi komen dit weekend zeker aan hun trekken in ruimte 118 op het Dutch Audio event. De demoruimte bevindt zich direct naast de tweede ingang van het DAE, bij de Flevoland-foyer.

Meer informatie over de merken van Penhold en prijslijsten vindt u terug op www.penhold.nl

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Garmin onthult nieuwe Lily 2 Active – kleine, stijlvolle smartwatch met GPS

Philips introduceert twee nieuwe curved QHD-monitoren binnen gaminglijn; de Evnia 27M2C5501 en 32M2C5501