in

Penhold bv is de officiële distributiepartner van Cabasse

Penhold bv is per 1 december jongstleden door Cabasse aangesteld als officiële distributiepartner voor hun producten in Nederland en België en Luxemburg.

Met de toevoeging van Cabasse heeft Penhold invulling kunnen geven aan de wens om het aandeel ‘connected’ producten binnen de portefeuille verder uit te bouwen. Het is een gegeven dat het smart connected segment binnen de audiobranche al jaren groeiende is. Daarnaast staat vast dat liefhebbers van Luxury en Premium producten zoals Cabasse een sterke voorkeur hebben voor de vakspeciaalzaak.

Penhold werd in 1934 opgericht en is al decennialang leverancier voor de betere vakspeciaalzaken in de Benelux. Naast Cabasse zijn ook de overige gerenommeerde merken Anthem, Lumin, Martin Logan, Paradigm, Sbooster en Thorens onderdeel van de portefeuille.

Cabasse bestaat al sinds 1950 en behoort tot één van de oudste luidsprekermerken ter wereld. Al vele jaren ontwikkelt het Franse merk unieke audioproducten, waarbij de focus meer en meer op connected hifi is komen te liggen. Zo werden onlangs nog de Cabasse Rialto en Abyss Classic Connected-serie producten geïntroduceerd. Beiden high end draadloze systemen die stijl met gemak en kwaliteit samen laten komen. Dankzij de connectiviteit en het unieke luxe design gecombineerd met de superioriteit van de luidsprekers biedt het merk Cabasse veel kansen en de consument veel plezier.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Op grote schaal ontslagen in de tech-industrie, waaronder 10.000 bij Microsoft, nu de uitgaven dalen

Philips Monitors introduceert de Evnia 27M2C5500W; de nieuwe 240Hz-monitor binnen de Evnia-gaminglijn