in

Exertis Pro AV en Yealink kondigen partnership aan

Yealink is een sterke wereldspeler binnen de wereld van Unified Communication & Collaboration. De kwaliteit en de mogelijkheden van de producten maakt Yealink een hoofdrolspeler in de branche. Zowel Exertis Pro AV als Yealink zijn verheugd met deze samenwerking.

Joe Zhou, Yealink Sales Team Leader voor de Benelux, geeft aan: “Door deze distributie-overeenkomst met Exertis Pro AV willen wij onze aanwezigheid in de Benelux versterken. We hebben er vertrouwen in dat Exertis Pro AV door hun jarenlang ervaring en hun kennis binnen deze markt in staat zal zijn om onze innovatieve producten op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij de resellers die gespecialiseerd zijn in UC-oplossingen.

Sinds 2021 levert Yealink innovatieve technologie die ervoor zorgen dat alle (hybride) communicatie gedurende een werkdag soepel kan verlopen. De oplossingen lopen uiteen van  Microsoft Teams telefoons en eersteklas headsets tot aan op maat gemaakte professionele video MTR conferencing oplossingen. Alle producten zorgen ervoor dat mensen op verschillende werkplekken toch perfect met elkaar verbonden kunnen zijn.

Door deze distributie-overeenkomst met Exertis Pro AV willen wij onze aanwezigheid in de Benelux versterken.

Exertis Pro AV ziet kansen in de markt door deze nieuwe samenwerking: “De producten van Yealink zijn kwalitatief sterk en zeer uitgebreid in de mogelijkheden. Daarnaast hebben zij zowel voor Windows als voor Android omgevingen de juiste oplossingen. Het merk past binnen ons portfolio en biedt onze klanten nog meer keuzevrijheid. Zij kunnen hun offerte naar de eindklant nu nog specifieker afstemmen op de behoefte van de klant” vertelt Ronald Hartsink, Sales manager van Exertis Pro AV.

Vanaf 20 januari zijn de producten leverbaar. Orders zijn vanaf die datum te plaatsen in het online bestelplatform quecom.nl. Resellers die nog geen login hebben, kunnen contact opnemen met Exertis Pro AV.

Het salesteam van Exertis Pro AV heeft de eerste trainingen al gehad en is voorbereid om klanten te kunnen informeren. Op 14 februari  zal Exertis Pro AV een online introductie verzorgen waarin de producten worden gedemonstreerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om met Exertis Pro AV de Yealink stand te bezoeken op de ISE in Barcelona.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech maakt video-ervaringen professioneler met budgetvriendelijke Brio 300 en Brio 305-webcams

Op grote schaal ontslagen in de tech-industrie, waaronder 10.000 bij Microsoft, nu de uitgaven dalen