in

Alcatel 1SE: de allround smartphone met drie kwalitatieve camera’s

De onlangs aangekondigde Alcatel 1SE is vanaf vandaag beschikbaar. De smartphone is uitgerust met meerdere camera’s, een indrukwekkend scherm, een hoge screen-to-body ratio en een krachtige batterij.

De Alcatel 1SE is de opvolger van de Alcatel 1S (2019) voor Nederland en de perfecte smartphone voor veelvuldig dagelijks gebruik.

De perfecte foto of video

De Alcatel 1-serie streeft ernaar het best mogelijke te bieden op het gebied van smartphone-ervaringen zonder in te leveren op design. De Alcatel 1SE is een allround smartphone die is uitgerust met drie kwalitatieve camera’s: een 13-megapixel, AI-gedreven hoofdcamera, een 5-megapixel camera met ultragroothoeklens en een 2-megapixel dieptecamera. Dankzij slimme AI-scènedetectie detecteert de hoofdcamera automatisch twaalf verschillende scenario’s en tilt hij moeiteloos de details en belichting in een foto of video naar een hoger niveau. Foto’s die worden gemaakt met de andere twee camera’s, zijn al net zo indrukwekkend. De 5-megapixel ultragroothoeklens stelt gebruikers in staat meer vast te leggen, en de 2-megapixel dieptecamera zorgt voor een professioneel bokeh-effect.

Een kleurrijk beeld

De Alcatel 1SE beschikt over een 6,22-inch 19:9 HD+ Display met levendige kleuren. Gebruikers zijn verzekerd van een meeslepende visuele ervaring dankzij de scherm-behuizingverhouding van 87 procent. En ook op het gebied van design stelt de 1SE niet teleur: de smartphone is voorzien van naadloos 2.5D-glas aan de voorkant en een indrukwekkend gradient design aan de achterkant.

Krachtige binnenkant

De Alcatel 1SE wordt ondersteund door een batterij van 4.000 mAh, wat gelijk staat aan 33 uur non-stop muziek afspelen of acht uur videostreamen. En dankzij zijn Octa-Core-processor is de smartphone niet alleen in staat om gebruikers te ondersteunen in hun dagelijkse communicatie en fotografie, maar ook bij meer veeleisender taken, zoals gamen, streamen enz.
De robuuste smartphone is uitgerust met een speciale, zeer intuïtieve Google Assistent-knop, zodat gebruikers hun dagelijks gebruikte smartphonefuncties heel eenvoudig met hun stem kunnen bedienen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Alcatel 1SE is vanaf 25 mei 2020 verkrijgbaar met 32 GB ROM en 3 GB RAM. De smartphone heeft een adviesprijs van 99 euro en is beschikbaar in de kleuren Power Gray en Agate Green.

Meer informatie over de gloednieuwe Alcatel 1SE en andere smartphones van TCL Communication is te hier vinden.

Reacties

Reageren
  1. “De perfecte foto of video”?

    Neen helaas niet. De alcatel 1se presteert op alle vlakken vrij aardig voor zijn budgetprijs, maar de camera’s laten het afweten. Te veel contrast, te onscherp en onechte kleuren.

    Wil je knappe foto’s maken met je smartphone zoek dan even verder, maar wil je een smartphone die het gewoon goed doet en zeker niet te traag is anno 2020 is de alcatel een prima keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Internetveiligheid krijgt nog niet altijd de aandacht die het verdient

Nieuwe Zyxel Multi-Gigabit switch helpt bedrijven eenvoudig aan de WiFi 6-standaard