in

TCL Communication lanceert breed inzetbaar Alcatel-smartphoneportfolio en gebruiksvriendelijke Alcatel-tablet voor de hele familie

TCL Communication heeft tijdens de Consumer Electronics Show 2021 in Hong Kong een uitbreiding aangekondigd van zijn portfolio van Alcatel-producten met de lancering van twee nieuwe smartphones en een nieuwe tablet: de Alcatel 3L, de Alcatel 1S en de Alcatel 1T 7 WIFI.

De nieuwe devices zijn uitgerust met door Artificial Intelligence (AI) aangedreven camera’s. Ze helpen zo consumenten om elk gedenkwaardig moment van het leven gemakkelijk vast te leggen. Dankzij een zeer scherpe prijs is de nieuwste tablet een praktisch hulpmiddel voor de dagelijkse activiteiten van zowel ouders als kinderen.

“Onze volgende generatie van Alcatel-smartphones herdefinieert toegankelijke innovatie en streeft ernaar om in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten”, zegt Stefan Streit, General Manager Global Marketing bij TCL Communication. “Consumenten vragen steeds vaker om camera’s die door AI zijn aangedreven. Wij moeten daarop reageren door ervoor te zorgen dat dit een standaardfunctie is binnen ons nieuwste smartphone-portfolio. Wij herkennen ook fundamentele veranderingen in de levensstijl die ertoe leiden dat gezinnen meer tijd thuis besteden. Onze nieuwe tablet speelt in op die unieke en individuele behoeften door het leveren van een geweldige entertainment- en educatieve ervaring voor een zeer betaalbare prijs.”

Onze volgende generatie van Alcatel-smartphones herdefinieert toegankelijke innovatie en streeft ernaar om in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten

Nieuwe Alcatel 3L: profiteer van een intelligente camera en een verbeterde visuele ervaring
Als onderdeel van de Alcatel 3-serie richt de Alcatel 3L zich op het leveren van een spectaculaire visuele en camera-ervaring voor gebruikers. De nieuwe betaalbare telefoon wordt geleverd met een door AI aangedreven, drievoudige camera aan de achterzijde, die gebruikers extra goede mogelijkheden biedt om professionele kwaliteitsopnames te maken voor elke gelegenheid. Het toestel omvat een 48 MP hoofdcamera voor hoge-resolutie foto’s, een 2 MP macrolens voor gedetailleerde close-ups en een 2 MP dieptecamera voor artistieke bokeh (bewuste onscherpte). De 4-in-1 big pixelsensor stelt gebruikers in staat om duidelijke en heldere foto’s te maken, zelfs bij weinig licht. Naast de camera’s aan de achterzijde voorzien de HDR-compatibele 8 MP-frontlens en Face Tracking-functie ook in levendige portretten met verbeterde gezichtsdetails. Krachtige AI-algoritmes maken het mogelijk dat de Alcatel 3L op intelligente wijze 22 verschillende scènes kan identificeren. Instellingen worden automatisch aangepast om perfecte foto’s in real time te maken.

De Alcatel 3L biedt zowel expansief als comfortabel mobiel kijken. Dankzij het 6,52-inch 20:9 HD + Vast Display en een scherm-bodyratio van 88,5 procent kan een consument zich onderdompelen in een boeiende en levendige kijkervaring. De telefoon is verder voorzien van een dubbel curved-edge 2,5D-glasontwerp en vier verschillende weergavemogelijkheden: oogcomfort, lezen, donker en zonlicht. De oogcomfortmodus minimaliseert de hoeveelheid schadelijk blauw licht om de ogen van gebruikers te beschermen als ze het toestel lang gebruiken. De leesmodus biedt een papierachtig monochroom scherm. Met de donkere modus is de hele interface op zwart te zetten en de zonlichtmodus verbetert de leesbaarheid bij sterk natuurlijk licht.

De Alcatel 3L is in selectieve markten uitgerust met een krachtige Octa-Core-processor, 4 GB RAM en 64 GB ROM en biedt zo een zeer soepele HD-streaming- en gaming-ervaring. Om gebruikers te helpen georganiseerd te blijven, is de telefoon voorzien van een Smart Album en een speciale Google Assistant-knop. De Smart Album-functie classificeert de foto’s van gebruikers in verschillende categorieën, terwijl de Google Assistant-knop gebruikers een eenvoudige mogelijkheid biedt om hun taken uit te voeren met een enkele druk op de knop of een gesproken opdracht.

Met de bijzondere drievoudige camera en Vast Display levert de Alcatel 3L een plezierige gebruikerservaring. Tevens is de telefoon IP52 gecertificeerd en voldoende beschermd tegen stof en druppelend water. De Alcatel 3L zal in Jewelry Black en Jewelry Blue later dit jaar in Nederland beschikbaar zijn.

Nieuwe Alcatel 1S: betaalbare telefoon met geweldige camera en display

Ontwikkeld met de nadruk op het leveren van een geweldige visuele en camera-ervaring tegen een scherpe prijs, is de Alcatel 1S voorzien van drie krachtige camera’s aan de achterzijde. Dat zijn een 13 MP door AI aangedreven hoofdcamera, een 2 MP dieptelens en een 2 MP macrolens. De macrolens helpt gebruikers om gevoelige close-upfoto’s te nemen zonder dure apparatuur, terwijl de 13 MP-hoofdcamera werkt met een PDAF-snelfocussysteem. Daarmee kan een gebruiker gemakkelijk hoge-resolutie foto’s en portretten maken. Naast de camera’s aan de achterzijde biedt de voor HDR geschikte frontlens mogelijkheden om prachtige beelden vast te leggen zonder te worden beïnvloed door schaduw of fel licht.

De Alcatel 1S heeft een 6,52-inch 20:9 HD + Vast Display met een scherm-bodyratio van 88,5 procent. Om een ​​naadloze gebruikerservaring te bieden, kan het bedieningsgebied van het scherm worden aangepast aan een bepaalde grootte via de one handed modus. De Alcatel 1S ondersteunt ook verschillende behoeften en levensstijlen: met de splitscreen-modus kunnen gebruikers tegelijkertijd genieten van streaming, e-mailen, berichten versturen en chatten.

AI maakt fotograferen met de Alcatel 1S nog gemakkelijker. Dankzij AI-algoritmen past de camera de instellingen automatisch aan bij het nemen van foto’s. Filters worden in real time voorgesteld en de Face Tracking-functie helpt gebruikers om het perfecte portret te maken dankzij AI Deep Learning. Bovendien geeft de Best Shot-functie advies over het ideale frame voor een groep burst-foto’s.

De Alcatel 1S draait op een energie-efficiënte Octa-Core processor, heeft 3 GB RAM en 32 GB ROM en is voorzien van een 4.000 mAh hoge-capaciteit-accu en een Smart Manager die de prestaties van het apparaat verbetert en de efficiëntie gedurende de hele dag optimaliseert. Daarnaast is ook de Alcatel 1S IP52 gecertificeerd en beschikbaar in Elegant Black en Twilight Blue. De smartphone zal later dit jaar leverbaar zijn in Nederland.

Alcatel 1T 7 WIFI – Krachtige tablet, ontwikkeld voor gezinnen

De Alcatel 1T 7 tablet is een betaalbare tablet voor elk gezin en gemaakt voor gebruikers van alle leeftijden. De tablet werkt op Android 11 (Go-editie) en is een apparaat met alleen wifi, efficiënte voeding en de mogelijkheid om meer gegevens op te slaan. De nieuwe tablet ondersteunt ook personal assistant-toepassingen zoals Assistant Go en Google Go. Stel gewoon een vraag of spreek een commando uit en de gebruiker krijgt handsfree assistentie.

De Alcatel 1T 7 wordt geleverd met een verbeterde Kids-modus met een kindvriendelijke user interface, nieuwe functies om de ogen te beschermen. Er is ook een reeks leermiddelen beschikbaar om kinderen een topklasse onderwijservaring te geven.

De tablet zal later dit jaar beschikbaar in Nederland komen in de kleuren Mint Green en Obsidian Black, met 16 GB aan opslagruimte.

Bezoek www.alcatelmobile.com voor meer informatie over deze nieuwe slimme Alcatel-apparaten van TCL Communication.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech zet nieuwe standaard op het gebied van video conferencing

DigiFocus: Android smartphones