in

Altijd goed geluid met OnePlus Bullets Wireless

Fast charge, intuïtief design en waterbestendig voor dagelijks gebruik – OnePlus stapt met de introductie van de nieuwe bluetooth in-ear headphones – Bullets Wireless – weer in de wereld van audio accessoires.

Ze zijn stijlvol en licht van gewicht, en helpen gebruikers om verbonden te zijn wanneer het nodig is. De Bullets Wireless bieden een intuïtieve gebruikerservaring, de muziek pauzeert en start automatisch als de oordopjes magnetisch aan elkaar geklikt worden en met fast charge kunnen ze 5 uur lang gebruikt worden op slechts 10 minuten opladen.

“Bullets Wireless zijn een mooie toevoeging aan de OnePlus ervaring met goed geluidsbereik, fast charge technologie en ze zijn waterbestendig.”

“We ontwikkelden het eerste prototype van de Bullets Wireless twee jaar geleden, maar we hebben gewacht met de doorontwikkeling totdat de technologie de beste ervaring kon bieden aan onze gebruikers,” legt Pete Lau, medeoprichter en CEO van OnePlus, uit. “Bullets Wireless zijn een mooie toevoeging aan de OnePlus ervaring met goed geluidsbereik, fast charge technologie en ze zijn waterbestendig.”

10 minuten opladen voor 5 uur geluid

Niemand wordt er blij van als draadloze earphones uitvallen door een lege batterij. Met OnePlus fast charge technologie laadt de batterij binnen 10 minuten voldoende op voor 5 uur gebruik, en de Bullets Wireless hebben een totale batterijcapaciteit van 8 uur. De Bullets Wireless zijn gemaakt om de snelheid van het leven bij te houden, en zijn met de fast charge technologie een van de snelsten op de markt.

Fast charge is volledig geïntegreerd in het product en iedere USB-C kabel kan dus gebruikt worden voor het opladen van de Bullets Wireless. Om batterij te besparen, worden de Bullets Wireless automatisch uitgeschakeld als ze vijf minuten losgekoppeld zijn van de telefoon.

Intuïtief design

Bullets Wireless zijn gemaakt van aluminium voor een comfortabel gewicht om de gehele dag te gebruiken. De stijlvolle in-ear headphones kunnen door middel van magneten aan elkaar gekoppeld worden om te voorkomen dat het snoer in de knoop raakt. Wanneer de oordopjes verbonden zijn met een OnePlus 5/5T of OnePlus 6, pauzeert de muziek automatisch als de oordopjes aan elkaar worden gebundeld. Op het moment dat ze van elkaar gehaald worden, speelt de muziek weer verder. Een update in de toekomst zal het mogelijk maken om oproepen te beantwoorden door de earbuds los te halen van elkaar.

Bullets Wireless zijn comfortabel en duurzaam en de kabel rekt niet uit. Door de combinatie van het industriële design met een siliconen coating zijn ze weerbestendig voor dagelijks gebruik. Dus zelfs wanneer wanneer het met bakken uit de hemel komt, blijft de muziek spelen. Bullets Wireless komen inclusief verwisselbare earbud tips en fins, om voor elke gebruiker goed te passen.

Met de integratie van Google Assistant is hulp altijd slechts één druk op de knop verwijderd. Houdt de middelste knop van de Bullet Wireless lang ingedrukt en vraag Google Assistant wat je maar wilt.

Eersteklas geluidskwaliteit

Door het gebruik van Qualcomm aptX in combinatie met krachtige hardware bieden Bullets Wireless de best mogelijke audiobeleving. OnePlus heeft de hoge standaard van de veelgeprezen Bullets V2 meegenomen en deze inzichten gebruikt bij de ontwikkeling van Bullets Wireless.

Of het nu gaat om het beluisteren van muziek, het beantwoorden van een oproep of het maximaal benutten van Google Assistant, voor de hoge kwaliteit audio over een wijde reeks van frequenties heeft OnePlus een mini speaker van 9.2 mm gecombineerd met Energy Tubes.

Prijs en beschikbaarheid
De Bullets Wireless zijn beschikbaar voor €79 en zijn vanaf eind juni te bestellen op OnePlus.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiTip: Topkwaliteit HDMI kabels zonder high-end prijs

Philips TV in gelijk gesteld om slogan ‘The best OLED TV you can buy’ te blijven gebruiken