in

Amac opent nieuwe winkel op toplocatie in hart van Utrecht

Apple-reseller verhuist naar voormalig postkantoor aan Neude – Apple Premium Reseller Amac opent eind april een nieuwe winkel in Post Utrecht, het voormalige hoofdpostkantoor aan de Neude in hartje centrum.

De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 250 vierkante meter, beschikt over een reparatie-afdeling en biedt klanten onder meer de mogelijkheid om gebruik te maken van een trainingsruimte.

De grootste Apple Premium Reseller van Nederland sluit tegelijkertijd het oude en veel kleinere filiaal aan de Bakkerstraat. Het aantal vestigingen in Utrecht blijft daarmee op drie: naast de nieuwe winkel is er ook nog een filiaal op de Mariaplaats en bij het hoofdkantoor in The Wall langs de A2.

Flagshipstore

“Deze flagshipstore is dé plek voor inwoners van Utrecht om hun Apple-apparaten aan te schaffen of te laten repareren”, vertelt CEO van Amac Ed Bindels. “Door de gigantische uitbreiding van Apples assortiment in de loop der jaren zijn we uit onze winkel aan het Bakkerstraat gegroeid. In Post Utrecht is genoeg ruimte om iedereen de producten optimaal te laten ervaren.”

Deze flagshipstore is dé plek voor inwoners van Utrecht om hun Apple-apparaten aan te schaffen of te laten repareren

De opening van de nieuwe winkel staat gepland voor eind april, precies 15 jaar na de officiële opening van de eerste Amac-winkel in Utrecht. “Utrecht is de bakermat van Amac. In The Wall hebben we een zogenaamde destination store gebouwd, gericht op bezoekers uit de wijde omgeving. We vonden dat Utrechters net zo’n schitterende winkel in het centrum van hun stad verdienden”, vertelt Bindels. “Ik heb net als veel Utrechters mooie herinneringen aan Post Utrecht, het prachtige gebouw past perfect bij Amac. De nieuwe winkel krijgt vijf meter hoge plafonds en komt op de hoek waar vroeger de pinautomaten zaten. Een toplocatie!”

Laatste standaard

Aan de servicebalie in de nieuwe winkel kunnen klanten terecht voor alle reparaties. Reparaties aan iPhones worden ter plekke uitgevoerd. In de winkel en in de trainingsruimte kunnen klanten tips krijgen om het meeste uit hun Apple-apparaat te halen. Apple zelf is verantwoordelijk voor het interieur van de Amac-winkels in Nederland. Bindels: “Apple ontwerpt de winkels voor Apple Premium Resellers in het Californische Cupertino. Deze nieuwe winkel wordt geheel ingericht volgens de laatste standaard.”

Het postkantoor aan de Neude werd begin vorige eeuw ontworpen door de bekende architect Joop Crouwel. Na vijf jaar bouwen werd het gebouw in 1924 geopend en fungeerde het decennialang als hoofdpostkantoor. Post Utrecht werd de afgelopen jaren rigoureus gerenoveerd. Naast Amac zitten er onder meer Bever Zwerfsport, een foodmarkt van Albert Heijn, een bibliotheek en een fietsenstalling in het gebouw. Post Utrecht is een project van a.s.r. real estate.

Over a.s.r. real estate

a.s.r. real estate beheert en investeert als vastgoedvermogensbeheerder namens haar opdrachtgevers al meer dan 125 jaar in woningen, winkels, kantoren en agrarische grond. Voor professionele beleggers beheert zij vijf Nederlandse vastgoedfondsen en individueel vermogensbeheermandaten voor (inter)nationaal vastgoed. a.s.r. real estate richt zich op de waardeontwikkeling van vastgoed op de lange termijn en is onderdeel van a.s.r., één van de grootste verzekeraars van Nederland.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OPPO lanceert Find X2 Series: eerste 5G-smartphones in Nederland

D-Link introduceert twee mydlink camera’s met AI voor smart home