Het is het begin van 1999 en we zijn in Schijndel, waar aan de keukentafel de eerste schetsen van Amacom, The Amazing Company op papier worden gezet. Halverwege dat jaar, op 21 mei om precies te zijn, zijn de schetsen definitief en worden de eerste bestellingen vanuit een Schijndelse keuken ve...
in

Amacom, The Amazing Company, viert haar 18-jarige bestaan!

Het is het begin van 1999 en we zijn in Schijndel, waar aan de keukentafel de eerste schetsen van Amacom, The Amazing Company op papier worden gezet.

Halverwege dat jaar, op 21 mei om precies te zijn, zijn de schetsen definitief en worden de eerste bestellingen vanuit een Schijndelse keuken verzonden.

Nu, precies 18 jaar later, beschikt Amacom over maar liefst 3 magazijnen, en is recentelijk de 600.000e order verwerkt.

Wat doet Amacom?
Amacom is dé leverancier van alle grote merken consumentenelektronica in wit- en bruingoed. Amacom verzorgt zowel de inkoop, verkoop alsmede distributie ten behoeve van meer dan 2.000 (web)winkels in de Benelux. Klanten behoren tot de top van e-tail- en retailkanalen. Zij hebben, dankzij Quecom, 24/7 toegang tot een kernassortiment met duizenden artikelen, gevormd door meer dan honderd (A-)merken.

Onder het motto “ons magazijn is uw magazijn” biedt Amacom (r)e-tailers totale ontzorging, ofwel fulfilment. Fulfilment van A tot Z, of een klant de bestelling nu wil laten leveren aan zijn (web)winkel óf direct aan het adres van de eindgebruiker of consument, alles is mogelijk. Daarnaast kan de klant haar bestelling laten verpakken in haar eigen omdoos met daarbij een pakbon en factuur voorzien van het bedrijfslogo.

100 kilometer hardlopen voor het goede doel!
Op zondag 21 mei wordt de 18e verjaardag van Amacom gevierd door deel te nemen aan de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. Op deze dag trekken een aantal sportieve medewerkers hun hardloopschoenen aan, en lopen zij in totaal 100 km voor WensAmbulance Brabant. WensAmbulance brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Voor deze sportieve prestatie doneert Amacom €2.000,-. Deze donatie staat centraal voor de start van het jubileumjaar vol leuke verrassingen en activiteiten. Amacom laat snel weer van zich horen!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Verkoop van gebruikte ICT-apparatuur stijgt flink

Reviews, customer experience en social media belangrijkste topics voor onafhankelijke retailers