in ,

ARCHOS Hello biedt stemgestuurde AI home-assistent met display vanaf 129 euro

ARCHOS toont op IFA voor het eerst zijn nieuwe line-up van AI-aangestuurde apparatuur. De ARCHOS Hello lijn biedt drie verschillende apparaten die allerhande taken kunnen uitvoeren door er simpelweg naar te vragen. Ze zijn door het ARCHOS-team in Parijs ontworpen en zullen eind september op de markt komen met een vanafprijs van 129 euro.

De dagelijkse assistenten komen in drie formaten met een 5, 7 en 10 inch scherm en beschikken over de laatste technologie, zowel soft- als hardware voor een slimmer huishouden. Dankzij het ontwerp en materiaalgebruik, passen ze in vrijwel elk interieur.

ARCHOS Hello heeft een high-definition touchscreen, een hifi-geluidssysteem, quad-core processor, Bluetooth en Wi-Fi, een 5 MP camera, twee microfoons en een accu zodat hij eenvoudig (tijdelijk) te verplaatsen is. Het homescherm is aan te passen en beschikt over een brede kijkhoek. De opdrachten via stem worden snel opgevolgd en Hello kan verschillende taken gelijktijdig uitvoeren. De apps komen overeen met die op smartphones en tablets. ARCHOS Hello 7 ondersteunt schermkanteling tussen portret en landschap. De microfoons en camera’s van ARCHOS Hello zijn eenvoudig uit te schakelen als mensen privacy-bezwaren hebben.

Door simpelweg te vragen, kan ARCHOS Hello taken uitvoeren en informatie tonen. Denk hierbij aan nieuws, weersvoorspelling, kalender en evenementen, filemeldingen en situatie op de weg laten zien op een kaart, boodschappenlijstjes, alarmen en wekkers en uitlegvideo’s. Daarnaast kan Hello worden gebruikt voor videobellen, het aansturen van connected apparatuur zoals lampen, slimme stekkers, verwarming en camera’s. Bovendien fungeert het als entertainment-centrum door muziek te spelen, en foto’s, televisieprogramma’s, video’s te tonen en games te spelen.

ARCHOS Hello beschikt over een geïntegreerde app die alle connected apparatuur samenvoegt. Dankzij ARCHOS Hello Connect is het gemakkelijk om slimme apparatuur op te zetten, instellingen aan te passen en het beheer te vereenvoudigen. ARCHOS Hello is net als andere veelgebruikte AI in staat connected huizen via spraak aan te sturen. De assistenten zijn volledig compatible met alle Google Android aangestuurde apparatuur. Naast de eigen ARCHOS PicoWan Smart Plug en ARCHOS WiFi Smart Bulb, kan ARCHOS Hello bijvoorbeeld ook Philips Hue aansturen.

Dankzij de voorgeïnstalleerde Cawice app, kan ARCHOS Hello als security-camera worden gebruikt, zelfs op afstand te beheren. De Hello 5 heeft bovendien de Qi-standaard voor draadloze laden.

Beschikbaarheid en prijs

ARCHOS Hello 5, 7 en 10 zijn vanaf september beschikbaar op www.archos.com en via de ARCHOS distributiepartners. Adviesprijzen zijn respectievelijk 129, 149 en 199 euro.

De ARCHOS Hello lijn wordt getoond tijdens IFA 2018, van 31 augustus tot 5 september, IFA Next, Hal 26, stand 202.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Geheel nieuwe Sonos Amp

Pure introduceert Elan IR3 en IR5: internetradio’s met Spotify Connect en bluetooth