in

Arlo Ultra: HDR 4K draadloze beveiligingscamera systeem vanaf nu wereldwijd beschikbaar

Gloednieuwe flagship serie, met geavanceerde video- en audiokwaliteit speciaal ontworpen voor de ultieme gemoedsrust, beschikbaar bij MediaMarkt

Arlo Technologies kondigt vandaag de wereldwijde lancering aan van de flagship serie van het Arlo Ultra camerasysteem. Met geavanceerde 4K HDR-videokwaliteit met nachtzicht in kleur, draadloze installatie, 180 graden diagonaal gezichtsveld (beeldhoek), geïntegreerd spotlicht en kristalheldere tweeweg audio met een geavanceerde noise-cancelling techniek, brengt Ultra de ultieme gemoedsrust voor iedereen die zijn huis of bedrijf wil monitoren en beveiligen. De prijs van de nieuwe Arlo Ultra start vanaf €499,99 en wordt inclusief een jaarabonnement op Arlo Smart Premier geleverd. Deze abonnementsservice maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie en computervisietechnologie en biedt onder andere 30 dagen cloudopslag en een gepersonaliseerde detectiesysteem van bijvoorbeeld mensen, voertuigen, pakketten.

Arlo Ultra beschikt, dankzij de geavanceerde beeldsensor en HDR verwerking, over 4K videokwaliteit van de lens naar de gebruiker. Gebruikers ervaren een verbeterd beeld wat betreft detail en helderheid en kunnen inzoomen op videofragmenten om details zoals kentekenplaten en kleding te zien.

“Arlo Ultra legt de lat hoger voor slim toezicht thuis en markeert een enorme sprong voorwaarts in het toezicht op de doe-het-zelf slimme markt voor thuisbeveiliging”

Met een groot 180 graden diagonaal gezichtsveld levert de Arlo Ultra één van de meest brede kijkhoeken in de draadloze bewakingscameraindustrie, waardoor gebruikers meer flexibiliteit hebben bij het positioneren van de camera. Een krachtig LED geïntegreerd spotlight verlicht gedurende de nacht de beelden, waardoor gebruikers zowel in kleur als in traditionele zwart-wit nachtzicht hebben. Door de dubbele microfoon, levert Arlo Ultra tweerichtings audio met geavanceerde ruisonderdrukking dat achtergrondgeluiden minimaliseert en voorgrondgeluiden, zoals stemmen, accentueert. Hiermee tilt Arlo Ultra de geluidskwaliteit van draadloze beveiligingscamerasystemen naar een hoger niveau waardoor natuurlijkere en duidelijkere gesprekken mogelijk zijn.

“Arlo Ultra is de meest geavanceerde doe-het-zelfmonitoringoplossing die we ooit hebben gelanceerd. Arlo Ultra legt de lat hoger voor slim toezicht thuis en markeert een enorme sprong voorwaarts in het toezicht op de doe-het-zelf slimme markt voor thuisbeveiliging” , aldus Pat Collins, Senior Vice President van Arlo. “De vanaf heden verkrijgbare Ultra biedt huiseigenaren en kleine bedrijven niet alleen de meest geavanceerde beeld- en audiokwaliteit, maar ook de eindeloze mogelijkheden van kunstmatige intelligentie en een computervisietechnologie.”

De Arlo Smarthub functioneert als de kern van het slimme huis. De Smarthub is ontwikkeld met ArloRF™, een gepatenteerde tweeweg radiofrequentietechnologie die Arlo apparaten voorziet van superieure langeafstand draadloze dekking hetgeen probleemloze communicatie tussen de Smarthub en Arlo apparaten mogelijk maakt. De ArloRF™ zorgt er ook voor dat de Arlo apparaten langer met de batterijen doen.
Met een handige draadloze installatie en een weerbestendig ontwerp kunnen de Arlo Ultra-camera’s zowel buiten als binnen op bijna elke plek worden geïnstalleerd. Met een nieuw ontwikkelde magnetische houder is eenvoudige bevestiging aan plafonds, muren, dakranden mogelijk. De Arlo Ultra kan ook makkelijk geplaatst worden op tafels of aanrechtvlakken. De Ultra heeft een nieuw ontworpen oplaadbare batterij en magnetische laadkabel. De draadloze beveiligingscamera beschikt ook over ingebouwde sirene die automatisch geactiveerd kan worden door beweging- en audiodetectie. De sirene kan ook handmatig op afstand worden geactiveerd vanuit de Arlo-app voor extra bescherming.

De Arlo Ultra wordt geleverd met een één jaar durend Arlo Smart Premier-abonnement. Hiermee worden gebruikers van een persoonlijkere, intelligentere en slimmere huisbeveiligingservaring voorzien. De abonnementsservice maakt gebruik van hoogstaande kunstmatige intelligentie en computervisietechnologie voor het leveren van gepersonaliseerde meldingen met betrekking tot detectie van mensen, dieren, voertuigen en pakketten. Met deze geavanceerde technologie, gecombineerd met 112 toegang tot nooddiensten (gelokaliseerd naar de locatie van de camera, in plaats van de locatie van de gebruiker) stelt Arlo gebruikers niet alleen in staat om het huis te monitoren, maar ook om direct actie te ondernemen in geval van noodsituaties. Arlo Smart Premier biedt ook cloudopnamen van video’s met een resolutie van 1080p (of een lagere resolutie) van maximaal 30 dagen3. Premium video-opnamen voor cloudopslag van 4K-clips worden optioneel in het abonnement aangeboden. Gebruikers kunnen hun 4K-clips, zonder extra kosten, ook lokaal opslaan met behulp van de microSD kaart van de SmartHub.

Ga voor meer informatie naar www.arlo.com/nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiGames reviews 2019

Sony introduceert de ultieme vlogcamera: de compacte en robuuste RX0 II