in

Bullitt Group lanceert robuuste Cat® T20 tablet

In navolging van de vorige maand gelanceerde ‘rugged’ Cat S41 en S31 smartphones, lanceert Caterpillar nu ook zijn eerste robuuste tablet. De Cat T20 beschikt over 4G LTE-verbinding en Windows 10 operating system, en is speciaal ontwikkeld om in de zwaarst mogelijke omstandigheden te blijven werken.

Caterpillars producten worden gebruikt in uiteenlopende sectoren en omstandigheden waarbij de apparaten worden blootgesteld aan buitengewoon zware omstandigheden, zoals in de agrarische sector, bouw en constructie, (elektro-)techniek, visserij en beveiliging.

De Cat T20 is IP68 stof-, zand en waterproof en tot dertig minuten waterdicht op een diepte van een meter. Dankzij de militaire MIL SPEC 810G-standaard overleeft de tablet een val van 1,80 meter op harde ondergrond. De Cat T20 is gemaakt om zelfs in de slechtste weersomstandigheden en bij zeer hoge of lage tempraturen en luchtdruk uitstekend te blijven presteren.

“Met de Cat T20 voorzien we in de behoefte een robuuste tablet die in elke werksituatie en weertype gebruikt kan worden”

“Met de Cat T20 voorzien we in de behoefte een robuuste tablet die in elke werksituatie en weertype gebruikt kan worden”, zegt Peter Stephens, de CEO van de Bullitt Group, de wereldwijde licentiehouder voor mobiele telefoons van Caterpillar. “Onze klanten werken in de bouw, industrie, logistiek en transport, waar een duidelijke wens bestaat voor zo’n soort tablet.”

De Cat T20 is vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van Cat phones en bij diverse geselecteerde verkooppunten en kost €649.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Libratone lanceert gecertificeerde hoofdtelefoons voor Google Pixel 2

DigiFocus: Kies de juiste monitor voor langer kijkplezier