in

Libratone lanceert gecertificeerde hoofdtelefoons voor Google Pixel 2

Nieuwe Q Adapt In-Ear met USB-C en On-Ear MfG zijn gemaakt voor Google’s nieuwe mobiele apparaten – Volgend op de aankondiging van de nieuwe Google Pixel 2 en Pixel 2 XL smartphones en Pixelbook, kondigt de Deense audiofabrikant Libratone zijn nieuwe, Google-gecertificeerde Q Adapt hoofdtelefoons aan.

Beide dragen het ‘Made for Google’-logo, wat betekent dat Libratone de modellen speciaal voor de Google Pixel 2 heeft ontworpen en ze gecertificeerd zijn volgens Google’s compatibiliteitsstandaarden.

De nieuwe Q Adapts voor de Google Pixel 2 bestaan uit twee modellen: In-Ear oordopjes met USB-C-aansluiting en een draadloze On-Ear MfG hoofdtelefoon. Beide beschikken naast uitmuntende geluidskwaliteit ook over Libratone’s adjustable noise cancelling (ANC) CityMix™, waarmee gebruikers het niveau geluidsfeiltering zelf kunnen instellen, afhankelijk van hoeveel omgevingsgeluid zij willen horen.

“We zijn er trots op dat een van de grootse merken ter wereld ons heeft gekozen voor het ‘Made for Google’-programma”

“We zijn er trots op dat een van de grootse merken ter wereld ons heeft gekozen voor het ‘Made for Google’-programma”, zegt Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing bij Libratone. “Het is een geweldige erkenning voor onze producten, een jaar nadat we de markt zijn opgegaan met de grensverleggende noise cancelling-technologie van de Q Adapts. We zijn verheugd dat gebruikers van de nieuwe Google Pixel-apparaten nu ook kunnen profiteren van de hoge kwaliteit audio van onze hoofdtelefoons.”

Q Adapt voor Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL en Pixelbook

De Q Adapt On-Ear MfG koptelefoon maakt automatisch een bluetooth-connectie met de nieuwe Google Pixel 2 zodra de twee apparaten bij elkaar in de buurt zijn, dankzij de ‘fast pairing’-functie. De On-Ear beschikt over een ergonomische, lichtgewicht pasvorm voor dagelijks gebruik, gemakkelijk te bedienen interface voor de bediening van CityMix™, volume, afspelen en telefoongesprekken en de ‘hush’-functie, en sensoren die de muziek pauzeren zodra de hoofdtelefoon wordt afgezet. Met de Bluetooth +1 functie kunnen gebruikers met twee aparte hoofdtelefoons naar de muziek van één apparaat luisteren. De accuduur van de Q Adapt On-Ear MfG bedraagt twintig uur.

De ergonomisch passende, comfortabele oordopjes van de Q Adapt In-Ear krijgen stroom via de USB-C-aansluiting, waardoor gebruikers nog langer van muziek kunnen genieten tijdens allerlei activiteiten. Aanvullende functionaliteiten zijn afspeelbesturing en noise cancelling tijdens telefoongesprekken.

De Q Adapt In-Ear USB-C en On-Ear MfG zijn beschikbaar in de kleuren Cloudy White en Stormy Black en in Europa verkrijgbaar vanaf 1 november in de Google Store en bij geselecteerde verkooppunten. Ze kosten respectievelijk €149 voor de In-Ear en €249 voor de On-Ear MfG.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sonos presenteert een smart speaker met ondersteuning voor meerdere spraakdiensten

Bullitt Group lanceert robuuste Cat® T20 tablet