in

Canon introduceert de nieuwe 3-in-1 PIXMA TS3150-serie

Canon Europe, marktleider in imaging solutions, introduceert vandaag een nieuwe multifunctionele 3-in-1 inkjetprinter voor gebruikers die thuis willen printen, scannen en kopieren.

De PIXMA TS3150-serie is gebruiksvriendelijk, heeft een stijlvol ontwerp en biedt Wi-Fi-connectiviteit. Daarmee is deze 3-in-1 een ‘must have’ voor gezinnen, studenten en iedereen die zowel professionele documenten als foto’s van unieke momenten wil printen.

De veelzijdige PIXMA TS3150-serie heeft een stijlvol, duurzaam ontwerp en zit boordevol slimme functies en mogelijkheden, zoals een sensor voor papierdetectie en de mogelijkheid voor het printen van foto’s zonder witrand[1]. De wireless connectiviteit stelt je in staat verbinding te maken met een groeiend aantal Canon-apps. De PIXMA TS3150-serie is een compacte, gebruiksvriendelijke printer en is verkrijgbaar in zowel zwart als wit[2]. De duurzame bovenkant is krasbestendig en gemakkelijk te reinigen.

Eenvoudig in gebruik
Deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 printer heeft een lcd-scherm van 3,8 cm voor een snelle configuratie van de wireless-mogelijkheden. Gebruikers kunnen in één oogopslag de print- en papierinstellingen controleren. Verbinding maken met de printer is zeer eenvoudig: met één tik kunnen gebruikers de Access Point-modus inschakelen om zonder router met de printer te communiceren.

De nieuw toegevoegde papierdetectiefunctie helpt het hele proces te vereenvoudigen en te versnellen – ideaal voor gezinnen en studenten.

Verbeterde connectiviteit en gemakkelijk delen
De betrouwbare Wi-Fi-connectiviteit van de PIXMA TS3150-serie zorgt voor meer snelheid en flexibiliteit, en stelt gebruikers in staat om rechtstreeks te printen vanaf hun smartphone of tablet.

De Canon PRINT-app maakt een pc of Mac overbodig en creëert bij printen, kopiëren of scannen een vlekkeloze wireless beleving.

Met de Canon PRINT-app stelt PIXMA Cloud Link gebruikers in staat documenten en foto’s te uploaden naar en te printen vanaf sociale netwerken en populaire opslaglocaties in de cloud, zoals Google Drive. Of het nu gaat om printen of scannen[3], PIXMA Cloud Link is ideaal voor fotoliefhebbers en Instagrammers die rechtstreeks vanuit social media foto’s willen printen. De PIXMA TS3150-serie ondersteunt prints[4] in het vierkante formaat[5] van Instagram[6] en produceert foto’s zonder witrand, zodat gebruikers ook thuis een perfect eindresultaat krijgen.

De PIXMA TS3150-series ondersteunt ook AirPrint™ voor Apple iOS™, Mopria® voor Android™ en Windows 10 Mobile-apparaten, zodat gebruikers direct kunnen printen.

Creativiteit voor het hele gezin
Met de nieuwe Canon Message in Print[7]-app kunnen gebruikers onzichtbare berichten opnemen in fotoprints, zoals animaties, muziek, video of tekst. De ontvanger kan het bericht ontcijferen door een iPhone boven de fotoprint te houden. Door op deze persoonlijke manier herinneringen te delen, helpt Canon je het verhaal achter je foto’s te vertellen.

De PIXMA TS3150-serie is compatibel met andere Canon-services en -software zoals Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ en My Image Garden. Daarmee biedt de PIXMA TS3150-serie plezier voor het hele gezin en inspireert deze 3-in-1 de creativiteit met nieuwe, interactieve manieren om foto’s te delen. Of je nu gepersonaliseerde wenskaarten en kalenders maakt of foto’s voor het familiealbum print, de PIXMA TS3150-serie staat garant voor urenlang printplezier.

De PIXMA TS3150-serie maakt hoge kwaliteit prints tegen een betaalbare prijs, of het nu gaat om het printen van schitterende foto’s van onvergetelijke verhalen of van belangrijke documenten. De gebruiksvriendelijke, betrouwbare en technologisch geavanceerde PIXMA TS3150-serie is de stijlvolle printer voor iedereen.

De PIXMA TS3150-serie heeft een verkoopadviesprijs van €49,- en is beschikbaar vanaf augustus 2017.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Geoptimaliseerd voor designers: BenQ display PD2500Q

GAME CHANGER: Teufel verandert de regels van het spel met professionele gaming-headset CAGE