in

Geoptimaliseerd voor designers: BenQ display PD2500Q

Grote kleurnauwkeurigheid, designermodi en ergonomische features voor het beste werkresultaat – BenQ stelt een nieuwe display voor in de reeks ‘Monitors for Designers’.

Zoals alle modellen uit de PD-serie legt de 25”/63,5 cm grote BenQ PD2500Q het accent op bijzonder grote kleurnauwkeurigheid en natuurgetrouw detail. Naast zijn WQHD-resolutie van 2560 x 1440 in 16:9 formaat beschikt hij over een bijzonder stabiele gezichtshoek van 178° horizontaal en verticaal. De BenQ PD2500Q is met onmiddellijke ingang in de winkel verkrijgbaar voor € 439 incl. btw.

Geoptimaliseerd voor designers: BenQ display PD2500Q
Speciale features en zo groot mogelijk werkoppervlak
Het geïntegreerde IPS-paneel levert nauwkeurige kleurwaarden en accurate reproductie van de originele content. Met een fabriekskalibratie van 100% sRGB en Rec. 709 garandeert de PD2500Q uiterst precieze kleurweergave van uitstekende kwaliteit, die zelfs Technicolor gecertificeerd is. De designermonitor beschikt niet alleen over een grote kleurnauwkeurigheid en ruime stabiele gezichtshoek, maar hij heeft ook een buitengewoon smal frame. Bij uitbreiding van het werkoppervlak tot twee of meer monitoren zorgt Daisy Chain via DisplayPort voor een vrijwel naadloze overgang tussen de schermen. De drie speciale, afzonderlijk in te stellen designermodi, de Darkroom-, CAD/CAM- en Animatie-modus, staan garant voor uitstekende weergave en nog grotere precisie bij het werken.

Universele aansluitingen voor HDMI®-, DisplayPort-, Mini DisplayPort- en USB 3.1 zorgen voor optimale connectiviteit. Ze maken het mogelijk gemakkelijk te wisselen tussen verschillende pc’s, mac’s of mobiele apparatuur.

Ergonomische features voor ontspannen werken
Voor zo groot mogelijk comfort op de werkplek is de PD2500Q uitgerust met een hele reeks features om de ogen te ontzien. De Low Blue Light-technologie beperkt de hoeveelheid blauw licht tot een minimum, de Flicker Free-technologie zorgt voor flikkervrije weergave en het beeldschermoppervlak is afgewerkt met een zijdematte coating om storende weerspiegelingen te voorkomen. De talrijke mogelijkheden om de monitor in hoogte te verstellen en te kantelen, evenals de pivotfunctie, zorgen ervoor dat u ontspannen kunt werken. De geïntegreerde luidsprekers (2 x 2 watt) maken het mogelijk audiobestanden weer te geven.

BenQ geeft op de PD2500Q drie jaar garantie, inclusief service voor ruilen op locatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

DigiFocus: Consumenten shoppen doelgerichter

Canon introduceert de nieuwe 3-in-1 PIXMA TS3150-serie