in

Cat® phones introduceert de Cat S32: ‘Rugged’ tot op het bot

Cat® Phones introduceert vandaag de Cat S32, een robuuste smartphone vol functionaliteit voor veeleisende (buiten-)omgevingen. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment Cat phones biedt robuustheid die ongeëvenaard is in het instapmodelsegment.

Cat phones zijn populair is bij gebruikers die hun smartphone tijdens hun werk en vrije tijd regelmatig blootstellen aan veeleisende, zware omgevingen. De nieuwe Cat S32 beschikt over een aantal vernieuwde functies die gebruikers in dit segment goed van pas komen: een lange levensduur van de batterij, toonaangevende ‘rugged’ eigenschappen en een helder, veelzijdig display.

Het is een fantastische aanvulling op onze vernieuwde lijn Cat phones.

Gebruikers van Cat phones hebben een toestel nodig waarop ze kunnen vertrouwen. De Cat S32 is zo ontworpen dat je hem kunt blijven gebruiken, dankzij de 4200mAh-batterij en de robuuste IP68-gecertificeerde stof- en waterdichte (35 minuten op 1,5 meter diepte) behuizing. De S32 doorstaat rigoureuze valtests van 1,80 meter op staal, op elke hoek van het toestel. Dankzij de MIL SPEC 810G-specificatie trotseert de telefoon alle elementen. Zoals alle Cat phones is de S32 onderworpen aan thermische schokken, extreem hoge en lage temperaturen, vibratie- en tuimeltests en zoute nevel.

“De Cat S32 is een ongekend robuust toestel,” zegt Peter Cunningham, VP Product Portfolio bij Bullitt Group. “Het is een fantastische aanvulling op onze vernieuwde lijn Cat phones. Samen met de uitzonderlijk dunne, robuuste Cat S52 bieden we onze gebruikers een keuze, afhankelijk van de specifieke functies zij in een toestel zoeken. Bij deze generatie toestellen hebben we alle functies verbeterd, zonder concessies te doen aan het vertrouwde, robuuste Cat phones-DNA: betrouwbaar waterdicht, val- en stofbestendig en gemaakt om de zwaarste omstandigheden te overleven.”

Met zijn robuuste eigenschappen borduurt de Cat S32 voort op Cat phones’ ervaring met het maken van robuuste toestellen. Het heldere 5,5-inch HD+ 18×9-scherm wordt beschermd door krasbestendig DragonTrail Pro Glass en kan het worden gelezen in fel zonlicht. Het touchscreen kan worden bediend met natte vingers en handschoenen.

De Cat® S32 heeft een consumentenadviesprijs van €299 en is vanaf het tweede kwartaal van 2020 verkrijgbaar op www.catphones.com en bij diverse providers en verkooppunten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Brother presenteert rapport over de Werkplek van de toekomst

Ontdek de hedendaagse, minimalistische tv-stand van Hama