in ,

D-Link maakt smart home toekomstbestendig met 5G, AI en Wi-Fi 6

D-Link introduceert deze week zijn nieuwste producten voor smart homes tijdens het Mobile World Congress 2021 (MWC) in Barcelona. D-Link is wereldleider in technologie voor smart homes en heeft de apparatuur met 5G, Wi-Fi 6 en AI ontworpen voor werknemers die in de nieuwe werkelijkheid na de coronapandemie blijven thuiswerken.

Het nieuwe smart home ecosysteem van D-Link combineert 5G, AI en Wi-Fi 6 om woningen geschikt te maken als intelligente, geautomatiseerde uitbreiding van het kantoor. Het ecosysteem is zo de basis van een naadloze verbinding van werk en vrije tijd.

Smart home ecosysteem

De nieuwe 5G/LTE Outdoor CPE (DWP-1010) is apparatuur die razendsnelle Gigabit-snelheden levert met maximale redundantie. Gebruikers hebben zo eenvoudig toegang tot een groot aantal aangesloten apparaten. Door het robuuste ontwerp en flexibele installatie kan het gemakkelijk overal worden gemonteerd voor optimale verbindingen. De DWP-1010 is speciaal ontworpen voor geavanceerde 5G-verbinding in huis of op werkplekken.

AI-serie

Ook de binnenkort leverbare AI-serie van D-Link van een snelle verbinding op alle apparaten in huis. De set bestaat uit een router, mesh-router en extender met geavanceerde AI-technologie die mogelijke problemen met de verbinding herkent en herstelt zodat de prestaties steeds optimaal zijn.

mydlink smart home camera’s

Dan presenteert D-Link in Barcelona nog de nieuwe bewakingscamera’s mydlink smart home. Dankzij het gebruik van AI-technologie bieden deze camera’s ook nauwkeurige bewaking en bescherming van woningen.

Wi-Fi 6 USB-adapter

Ten slotte presenteert D-Link nog de Wi-Fi 6 USB-adapter waarmee gebruikers snel en eenvoudig hun desktop en notebook geschikt kunnen maken voor Wi-Fi 6. Deze nieuwste versie van wifi biedt hogere datasnelheden, meer netwerkcapaciteit en betere prestaties. Zelfs in dichtbevolkte omgevingen met veel congestie.

Steeds meer thuiswerken

De nieuwe oplossingen van D-Link passen in de ontwikkeling dat medewerkers als gevolg van de coronapandemie in de toekomst vaker thuis gaan werken. Omdat mensen bovendien steeds meer toepassingen gebruiken die veel bandbreedte vragen, moeten ze in hun woningen beschikken over netwerken met hogere snelheden, betrouwbare toegang en eenvoudige installatie.

Mobile World Congress 2021 vindt plaats in Barcelona van 28 juni tot 1 juli.

Meer informatie: D-Link MWC

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Sneller juichen dan de buren tijdens het EK

Trust International start duurzaam initiatief Clevergreen