in

De Garmin Instinct: De ultieme smartwatch die de zwaarste omgeving kan weerstaan

De Garmin Instinct is een betrouwbaar, robuust en outdoor GPS-smartwatch uit het outdoor-wearable segment van Garmin. Voor deze smartwatch zijn technologische en innovatieve oplossingen ontwikkeld om outdoor professionals te ondersteunen.

De Garmin Instinct is perfect voor buitensporten zoals hiken, hardlopen, mountainbiken, zwemmen, skiën, duiken en ga zo maar door. Maar wat heeft deze smartwatch nou precies te bieden?

Verdwalen is geen optie

Dankzij de betrouwbare navigatiefunctie van deze smartwatch kun je nooit meer verdwalen. Door de plaatsbepaling via satellietontvangst is je locatie precies traceerbaar. Doordat de Garmin Instinct meerdere GNSS-satellietnetwerken ondersteunt kan je in geen enkele omgeving meer de weg kwijtraken. Het horloge voldoet zelfs aan de militaire standaard voor thermische weerstand (MIL-STD-810G). Daarnaast is de smartwatch ook schok-en waterbestendig tot 100 meter.

Houd controle

De Garmin Instinct beschikt ook over een hartslagmeter. Deze hartslagmeter kan je gezondheid monitoren en geeft informatie over je hartslag, stressniveau en slaappatronen. Daarnaast vertelt het horloge je ook hoeveel stappen je hebt gezet, welke afstand dit was en hoeveel calorieën hiermee zijn verbrand. Dankzij deze functies kan de Garmin Instinct jou er bewust van maken wanneer door bepaalde oorzaken je stressniveaus toenemen.

Blijf verbonden

Als het horloge gekoppeld is aan je smartphone hoef je in principe je telefoon niet meer mee te nemen. Het horloge zorgt er 24/7 voor dat je verbonden bent maar ook blijft! Op die manier ontvang je te allen tijde appjes, e-mails en social media updates op je smartwatch.

Om de batterijduur van deze smartwatch hoef je je geen zorgen te maken. In de smartwatchmodus gaat dit horloge tot 14 dagen mee, tot 16 uur in de GPS-modus en met de batterijbesparingsmodus tot wel 40 uur. Ideaal voor lange tochten zonder stroom!

Ontwerp en display

De buitenkant van Garmin Instinct is gemaakt van een vezelversterkend polymeer dat het horloge versterkt en stabiliseert. Daarnaast is het scherm gemaakt van chemisch gehard glas. Dankzij dit glas wordt de veerkracht van het scherm tegen stoten verhoogt. Doordat er voldoende hoog contrast aanwezig is in het glas is het mogelijk om met direct zonlicht ook goed op de smartwatch te kunnen kijken. Voor de rest is het scherm in zwart-wit met 128×128 pixels. Ook heeft de Garmin Instinct een band die is gemaakt van een speciaal siliconen ventilatie waardoor de band gemakkelijk kan worden veranderd en een perfecte pasvorm heeft.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Onder het motto Stay Connected gaat Trust voor een unieke verbintenis met de retailer

Minimaal meets maximaal in de nieuwe motorola razr 5G