in

De introductie van de Lenovo Legion™ Phone Duel

Lenovo™ geeft de nieuwe 5G1 mobiele gametelefoon snelheid en slimmere functies – De mobiele gaming-scene heeft een steeds grotere selectie van titels en 5G1, waardoor supersnelle snelheden op meer plaatsen mogelijk zijn.

Als je smartphone niet genoeg kracht heeft voor modern mobiel gamen, verdien je een betere draagbare Android™-game-ervaring. Hier komt Lenovo Legion in beeld.

Drie jaar na de lancering van ons gaming-submerk introduceert Lenovo de Lenovo Legion Phone Duel – de krachtige, meeslepende en snel oplaadbare smartphone met sub-6 5G1 voor betere dekking en geteste snelheden tot 2,52 Gb/s. Het is speciaal gemaakt voor gamers die gepassioneerd zijn door hoge prestaties en die voor comfort en gemak gaan om in volledig horizontale modus te spelen. Kies de juiste kijkervaring die voor jou werkt, zelfs tijdens het e-mailen of chatten. Met zes speciaal aangepaste lay-outthema’s om uit te kiezen, elk met onderscheidende ontwerpdetails, kleuren en pictogrammen die resoneren bij gamers, kun je in de game-centrische landschapsmodus blijven of overschakelen naar de portretmodus. Bovendien kun je in de thuismodus casten naar of spelen op een aangesloten externe monitor/tv terwijl je een draadloos toetsenbord en muis gebruikt, of je favoriete bekabelde accessoires via een dock.2

De Lenovo Legion Phone Duel is ontworpen voor gamers en speelt als een mobiele spelconsole met indrukwekkende virtuele tools, spelmogelijkheden en een geoptimaliseerde batterij die tot een volledige dag van gemiddeld telefoongebruik meegaat.3 Krijg de volledige functionaliteit, het ergonomische gevoel en de draagbaarheid van een smartphone zonder de stevige functieknoppen. De virtuele joystick en dubbele ultrasone triggerknoppen zijn ingebed en dubbele vibratie-engines bieden levensechte feedback.

Lenovo is een van de eersten die beschikt over het Qualcomm® Snapdragon™ 865 Plus 5G mobiele platform dat over de hele linie verbeterde prestaties levert voor ongelooflijk snelle Qualcomm Snapdragon Elite Gaming™, plus wereldwijde 5G-ondersteuning.4 De geavanceerde 5e generatie geheugenchips, tot 16 GB LPDDR5 RAM met hoge capaciteit of de optionele 12 GB configuratie, en ruime opslag tot 512 GB UFS 3.1.5 zorgen voor verbeterde energie-efficiëntie.

De telefoon heeft een 6,65-inch Full HD (2340 x 1080) AMOLED-touchscreen-glas met 144 Hz verversingssnelheid voor video’s en game-afbeeldingen die zo kleurrijk en scherp zijn dat je je favoriete game in een nieuw licht ziet. De uiterst responsieve 240Hz aanraakfrequentie van de Lenovo Legion Phone Duel zal je ook doen afvragen hoe je ooit met tijdvertragingen bent omgegaan.

Beschikbaarheid en prijzen

De Lenovo Legion Phone Duel (in China Lenovo Legion Phone Pro genoemd) zal naar verwachting vanaf juli beschikbaar zijn in China, Brazilië en in geselecteerde markten in Azië-Pacific, EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Beschikbaarheid en timing kunnen per geografische markt verschillen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Digitest: Orbi WiFi 6-systeem AX6000

Nu verkrijgbaar: OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition