in

Maak kennis met de nieuwe Moto G5S en Moto G5S Plus

Lenovo kondigt vandaag de komst van de Moto G5S en Moto G5S Plus in de Benelux aan, twee nieuwe toevoegingen van Motorola aan de Moto G-lijn – De toestellen zijn beiden speciale edities van het populaire Moto G5 toestel.

Moto G5S: meer metaal, meer batterij en meer opties
De Moto G5S heeft een volledig metalen unibody-design dat bestaat uit één stuk hoogwaardig aluminium. Dankzij de 3000 mAh batterij kun je de hele dag zonder oplader. Zit je toch zonder batterij? Met de TurboPower™-lader heb je in slechts 15 minuten weer 5 uur batterij.

Het toestel beschikt over een 16MP-camera met hoge resolutie en fase-detectie autofocus (PDAF). Door deze snelle focustechnologie maak je altijd de perfecte foto. Met de 5MP groothoekcamera met LED-flits kun je eenvoudig selfies maken en maakt het niet uit of het dag of nacht is. De Moto G5S heeft een 5,2” Full-HD display, een 1.4 Ghz octa-core processor en 4G snelheid. Je kunt dus al je filmpjes zonder onderbrekingen kijken en op hoge snelheid surfen op het web. Ook is deze smartphone voorzien van de laatste features zoals Night Display en Quick Reply.

Moto G5S Plus: Selecteer je focus en laat je creativiteit de vrije loop
Voor wie het beste van het beste wil heeft Motorola de Moto G5S Plus ontworpen. Dit toestel bezit nóg meer features, zoals een 13MP dual-camera aan de achterkant van het toestel, gecombineerd met speciale fotoverbeteringssoftware en een selectieve focus modus voor het schieten van professionele foto’s.

De 8MP groothoekcamera van de Moto G5S Plus heeft LED-flits en een nieuwe panoramische modus, zodat je nog meer kunt vastleggen. De Moto G5S Plus beschikt ook over een indrukwekkend volledig metalen unibody-design en een 5,5 Full-HD display, dat perfect is om onderweg naar films te kijken. Daarnaast is het toestel voorzien van een supersnelle Qualcomm® Snapdragon™ 2.0 GHz octa-core processor, krachtige grafische mogelijkheden en ondersteuning voor 4G LTE, zodat je je favoriete apps kunt gebruiken zonder vertraging. Ook deze versie gaat dag en nacht mee door de 3000 mAh batterij inclusief TurboPower™-lader.

Prijzen en beschikbaarheid
De Moto G5S en Moto G5S Plus zijn vanaf nu beschikbaar bij de gebruikelijke verkoopkanalen en zijn verkrijgbaar voor een prijs van €229,- voor de Moto G5S en €329,- voor de Moto G5S Plus. Beide toestellen zijn in de Benelux verkrijgbaar in de kleur ‘grijs’.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Marktplaats populairste webshop in Nederland

Copaco exclusief distributeur van Crosscall outdoor toestellen