in

De leukste gadgets voor de feestdagen

December, de maand waarin wij samen met familie en vrienden het jaar afsluiten, terugblikken op de mooie momenten en genieten van het gezellige samenzijn. Lekker eten, samen rond de kerstboom en feestelijk het jaar afsluiten.

Alle gezelligheid ten spijt, geeft december ook cadeaustress. Want wat geef je cadeau?

Wij zetten de leukste gadgets voor de decembermaand op een rij.

Klaar voor actie!

Met het actioncam pakket van Salora ben je klaar voor actie! De Salora ACP 950 heeft niet alleen en scherm aan de achterkant, maar ook aan de voorkant. Je kunt jezelf dus direct zien tijdens het filmen. Met de selfiestick, diverse mounts, stuur/zadelpen bevestiging en waterproof case heb je alles bij elkaar in 1 pakket voor de beste (selfie)movie op wintersport.

De Salora ACP 950 is verkrijgbaar voor 129,95

Lichtmaand

Tijdens de donkere dagen voor kerst kun je wel wat extra licht gebruiken. Deze design bureaulamp van Salora schijnt niet alleen licht op alles waar je mee bezig bent, maar laadt ook jouw telefoon op. Heb je even geen behoefte aan dat felle licht? Geen probleem, bij de TLQ210 selecteer het type licht en de gewenste sterkte met een lichte aanraking van jouw vinger.

Heb je een meer industrieel interieur? Kies dan de TLQ300. Deze stoere, zwart industriele bureaulamp laat je ook kiezen tussen cool, natuurlijk of warm licht en laadt jouw telefoon draadloos op dankzij de supersnelle 10Watt QI charger.

De Salora TLQ210 is verkrijgbaar voor 59,95 en de Salora TLQ 300 bestel je al voor 54,95

Deel jouw herinneringen – waar je ook bent –

Woon je ver weg of ben je net op reis tijdens de feestdagen? Neem plaats aan de kersttafel met de DPF1040ST digitale fotolijst. Deze handige fotolijst maakt gebruik van de app Frameo, waarmee je overal en altijd live jouw foto’s naar het fotolijstje kunt streamen. Zo ziet jouw familie altijd wat jij meemaakt en ben je er toch een beetje bij tijdens het kerstdiner.

De DPF1040ST is verkrijgbaar voor 129,00

www.salora.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Garmin® introduceert Venu™ – de eerste Garmin GPS smartwatch met AMOLED- scherm

Logitech G kondigt Adaptive Gaming Kit aan