in

Garmin® introduceert Venu™ – de eerste Garmin GPS smartwatch met AMOLED- scherm

Alles-in-één wearable met verbeterde gezondheidsmonitoring, geanimeerde workouts,lange batterijduur en contactloos betalen – Garmin introduceert de Venu™ – Garmin’s eerste GPS smartwatch met helder AMOLED scherm.

Deze nieuwe smartwatch heeft uitgebreide gezondheidsmonitoringopties zoals ademhalingsregistratie, Body Battery™ energiemonitoring en slaapmonitoring om een volledig beeld te krijgen van jouw gezondheid. De geanimeerde workouts maken trainen nog leuker en eenvoudiger. De batterij gaat tot 5 dagen mee en laadt in smartwatchmodus bovendien razendsnel op. Twee kenmerken die buitengewoon zijn voor smartwatches met AMOLED-scherm. Laat je telefoon en portemonnee thuis, want met dit horloge kun je muziek downloaden en betalen vanaf de pols met de contactloze betaaloplossing Garmin Pay™. Het horloge is verkrijgbaar in vier modieuze uitvoeringen.
“We zijn verheugd om Garmin’s eerste smartwatch aan te kondigen met AMOLED-scherm,” aldus René Dijk, Productmanager Garmin Nederland. “Het kleurrijke en heldere AMOLED-scherm van de Venu™ geeft geanimeerde workouts een extra dimensie en zorgt voor meer beleving bij gebruik van de smartwatch. Zoals consumenten van Garmin gewend zijn, wordt de batterijduur niet negatief beïnvloedt”.

Gezondheid en wellness

Venu™ beschikt over een uitgebreid pakket aan gezondheidsfuncties, zoals geavanceerde slaapmonitoring met Pulse Ox¹, polshartslagmeting met hartslag-alert, menstruatiecyclustracking, stressmonitoring met relaxherinneringen, hydratatietracking, ademhalingsoefeningen en meer. De innovative Body Battery™ energiemonitoring laat gebruikers op elk moment het energieniveau controleren, wat kan helpen bij het plannen van workouts, rustmomenten en slaap.

Geanimeerde en op-maat-gemaakte workouts

Het AMOLED-scherm van Venu™ brengt workouts tot leven met meer dan 40 geanimeerde workouts voor krachttraining, cardio, yoga en pilates. Deze workouts zijn eenvoudig te volgen op het display van het horloge.
Venu™ is ook te gebruiken in combinatie met Garmin Coach voor de creatie van gratis op maat gemaakte trainingsplannen, die zijn aangepast op bijvoorbeeld de persoonlijke hardloopdoelstellingen van de gebruiker. Of het nu gaat om 5K, 10K of een halve marathon. De virtuele personal trainer begeleidt je met gratis trainingsplannen, die zich aanpassen aan de persoonlijke doelstellingen van de gebruiker voor extra motivatie.

Functies voor een gevarieerde en actieve levensstijl

Met GPS, Elevate™ hartslagmeting op de pols² en meer dan 20 ingebouwde sport-apps voor indoor en outdoor activiteiten waaronder pilates, yoga, hardlopen, zwemmen, heeft de Venu™ talloze functies die een gevarieerde en actieve levensstijl ondersteunen. Wil je even op adem komen of ben je in the mood voor meditatie of mindfullness? De Venu™ biedt gestructureerde ademhalingsoefeningen die je helpen om te focussen en te ontspannen.

Slaapmonitoring met meting van ademhaling en zuurstofgehalte

Tijdens de slaap schat de geavanceerde slaapmonitoring de verschillende stadia van de slaap in. Het horloge meet het aantal ademhalingen per minuut, terwijl Pulse Ox¹ het zuurstofgehalte in het bloed meet. Samen kunnen deze gegevens de kwaliteit van de slaap aantonen. Na het ontwaken kunnen gebruikers hun slaapstatistieken bekijken in de Garmin Connect™ app om te zien of ze de slaap krijgen die ze nodig hebben om uitgerust en opgeladen aan de nieuwe dag te beginnen.

Slimme functies voor een actieve levensstijl

Venu™ biedt een scala aan slimme functies, waaronder:

  • Notificaties: Ontvang smartphone meldingen³ voor inkomende oproepen, tekstberichten, updates van social media, agendaherinneringen en meer. Android-gebruikers kunnen zelfs tekstberichten via de smartwatch beantwoorden.
  • Muziek: Download nummers of afspeellijsten van Spotify en Deezer rechtstreeks naar je smartwatch4.
  • Veiligheid en tracking: Ongevallendetectie en assistentie³ versturen real-time locatiegegevens naar contactpersonen in noodgevallen.
  • Garmin Pay™: de contactloze betalingsoplossing5 waardoor gebruikers kunnen betalen met hun smartwatch en hun portemonnee thuislaten.
  • Personalisatie: Kies uit een groot aantal watchfaces, apps en widgets uit de Garmin Connect IQ™ app. Gebruikers kunnen zelfs hun eigen foto’s uploaden als achtergrond.
  • Compatibiliteit: gebruik Venu™ met elke Android of Apple smartphone.

Uitvoeringen, prijzen en beschikbaarheid

  • Venu™ beschikt over een 1,2″ scherm en is beschikbaar in een zwart met gouden behuizing, zandkleur met roségoud, blauw graniet met zilver en een zwarte leisteen uitvoering.
  • Batterijduur van maximaal 5 dagen in smartwatch-modus en maximaal 6 uur in GPS en muziekmodus.
  • Venu™ is direct verkrijgbaar en heeft een verkoopprijs variërend van €349,99 tot €379,99 (afhankelijk van het model).

Check deze: Running your first 5K

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Razer Kraken Ultimate geeft competitieve gamers een voorsprong

De leukste gadgets voor de feestdagen