in

De NEXTBASE iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam: ideaal voor vaders die gek zijn op gadgets

Ben je er nog steeds niet uit wat je je vader dit jaar wil geven voor Vaderdag? NEXTBASE heeft de perfecte oplossing – Eentje die zowel leuk als veilig is.

Het bedrijf heeft zijn best verkopende iN-CAR CAM™ 312GW DASH CAM in Nederland op de markt gebracht. Deze dashcam neemt video’s op tijdens het rijden, die zijn bedoeld voor privégebruik of als bewijs in het geval van een ongeluk. Oftewel: een geweldig gadget. En welke vader is er niet gek op gadgets?

De nieuwe dashcam heeft een verbeterd design, waaronder de gebruiksvriendelijke Click&GO powered magnetic car mount. Dankzij deze functie zijn snoertjes overbodig, en is het ophangen en verwijderen van het apparaat snel een eenvoudig. Daarnaast heeft de dashcam geïntegreerde wifi, waardoor je de opname via de NEXTBASE-app naar je smartphone kunt downloaden. Deze beelden zijn vervolgens eenvoudig te delen met vrienden, familie en zelfs je verzekeraar of de politie. Deze mogelijkheid kan nèt dat verschil maken voor je schadeclaim.

En heb je een vader die de details van een situatie snel vergeet? Maak je geen zorgen. De 312GW heeft een supersnelle gps-functie, waarmee je reis uitgebreid is te volgen en de plaats van een ongeval en de snelheid waarmee het gebeurde precies is vast te stellen. Dus, ben je nog op zoek naar het perfecte Vaderdagcadeau? NEXTBASE helpt je uit de brand met zijn nieuwe iN-CAR CAM™ 312GW Dash CAM. Nu hoef je alleen nog de datum te onthouden. Hint: zondag 18 juni.

Verkrijgbaarheid
De iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten zoals Media Markt, Coolblue en Bol.com voor een adviesprijs van 139 euro.

Specificaties

  • Beeldhoek van 140 graden met full 1080p High Definition en 30fps
  • Ultra-helder 2,7” ledscherm voor eenvoudig terugkijken en probleemloze menubediening
  • Zeer heldere beelden dankzij de zesvoudige glazen lenzen
  • Ingebouwde G-sensor voor het automatisch opslaan van opnamen na een zware botsing of schok
  • SOS-databescherming voorkomt dat de opnamen verdwijnen door een botsing/incident
  • Eenvoudig te installeren, inclusief 4 meter lange 12v stroomkabel
  • Inclusief Click & Go montage
  • Ondersteunt SDHC-microkaartjes tot 32 GB

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Speedlink biedt ultieme game-ervaring met twee nieuwe producten

Samenwerking WoonVeilig en Philips Hue verkleint kans op woninginbraak