in

De nieuwste 3-in-1 printers van Epson bieden betaalbare, aantrekkelijke en flexibele printopties

De Expression XP-3100 en XP-4100 series worden geleverd met een ruimtebesparend design en dubbelzijdig printen – De nieuwste Expression Home-printers van Epson (de XP-3100- en XP-4100-serie) combineren 3-in-1-functionaliteit met mobiel afdrukken, inclusief dubbelzijdig printen op A4-formaat en een compact en stijlvol design. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

Gerrit Bleeker, Consumer Sales Manager, Epson Nederland, zegt: “Met deze nieuwste printers krijgen consumenten een betaalbare, stijlvolle printer waarmee ze mobiel kunnen printen, met het bijkomend voordeel van dubbelzijdig printen op A4-formaat. Hierdoor kunnen ze de hoeveelheid papier die ze verbruiken met de helft verminderen. Daarbij maken deze modellen standaard gebruik van afzonderlijke inktcartridges, zodat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden.”

Deze 3-in-1 Expression Home-printers zijn ontworpen voor alledaags gebruik en zien er mooi uit dankzij de nieuwe gestroomlijnde vormgeving. Met zijn compacte, ruimtebesparende design is dit de ideale printer voor consumenten die op zoek zijn naar een stijlvol stukje technologie, met elegante bedieningsknoppen die de moderne en ingetogen stijl nog eens benadrukken.

“Daarbij maken deze modellen standaard gebruik van afzonderlijke inktcartridges, zodat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden.”

Dankzij Wi-Fi en de mobiele printapps hebben gebruikers met deze printers de vrijheid om te printen waar en wanneer ze maar willen. Ze hoeven alleen maar de gratis Epson iPrint-app te downloaden 1 om draadloos te kunnen printen en scannen vanaf hun smart device. Bovendien zijn de functies van de printer eenvoudig te bedienen direct via het LCD-scherm. De XP-3100-serie heeft een scherm van 3,7 cm, terwijl de XP-4100-serie is uitgerust met een groter scherm van 6,1 cm.

De XP-3100-serie en XP-4100-serie zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

1. Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Ring Door View Cam, Ring’s vijfde videodeurbel, nu verkrijgbaar

Anker Innovations introduceert zijn nieuwste ultradunne en krachtige robotstofzuiger, Eufy RoboVac 35C