in

De Patapon keren terug naar de PSP

Sony Computer Entertainment lanceert deze week het spel Patapon 2. Het spel combineert muziek, ritme, actie en strategie tegen een kleurige achtergrond. De speler moet de krijgers naar de overwinning leiden en kan dat ook in multiplayer modus of als Game Sharing doen. Het spel is vanaf morgen verkrijgbaar voor 32,99 euro, speciaal voor de PSP.

Patapon 2 bevat nieuwe missies en mogelijkheden, net als een multiplayer modus en Game Sharing. Er is ook een Carnaval modus, waarin elke speler zelf muziek kan maken en zich op die manier kan uitleven.

De speler kan de kleine krijgers zelf een ander uiterlijk geven. Er zijn maskers, kleuren en diverse accessoires om de mannetjes op te vrolijken. De held van het spel is ook nieuw. Dit stamhoofd kan groter en sterker worden dan de andere Patapons.

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en combineert actie met het ritme van de muziek. De soldaten reageren op het ritme van de trommel door mee te zingen. Onderweg verzamelen zij magische eieren en nemen ze het op tegen rivaliserende stammen. Dit spel bevat achttien nieuwe ritmes.

Prestige adsl-router met 11n wlan

Nieuwe Speedlink Medusa gaming headset